Tendens! Flere etablerede virksomheder er rykket til UK

Distributør i England - tendens

Ny tendens indikerer at danskerne ønsker at være egen distributør i England.

Så har vi været igennem det første år med Brexit. Der har krævet stor omstilling i mange forretninger, der handler med England og englændere, og mange er ikke helt kommet på plads endnu. Der er desværre mange, som har oplevet et for stort fald på deres eksport til England, og at det tager længere tid at rette op, end forventet. Men heldigvis er de fleste tålmodige og vedholdende.

England og det engelsktalende marked er stadig et vigtigt marked, og derfor ser vi lige nu én markant tendens: Flere etablerede, danske virksomheder forespørger, hvordan de kan etablere sig i England – særligt de seneste måneder.

Danskere vil være egen distributør i England

CPIE Services har de sidste måneder af 2021 oprettet flere selskaber i England for danske virksomheder end nogensinde. Etablerede virksomheder i Danmark etablerer sig i UK. De vil selv være på toppen af deres arbejde i stedet for at have distributører. De fleste har således startet deres egen afdeling for at eksportere til England og derefter sælge til englændere og engelske virksomheder – og det gør de af flere årsager:

  • Det giver virksomhederne mere kontrol over forsendelserne
  • Der er lavere risiko for eventuelle returvarer og uforudsete omkostninger
  • Der er i mange tilfælde en væsentlig bedre indtjening
  • Det er lettere for disse virksomheder at hyre personale og finde partnere, da virksomheder er tilstede i det engelske marked.

LÆS OGSÅ! Sådan omgår du generne fra Brexit og når i mål med din forretning

Relaterede indlæg