Om CPIE Services

Har du brug for rådgivning og hjælp til at oprette selskaber i England og/eller i andre lande? Og ønsker du at placere din virksomhed i udlandet på et tidligt tidspunkt? Så kan CPIE Services hjælpe med at få overblikket.

CPIE Services er specialister i at oprette selskaber i England, Norden, Asien, USA – generelt i mange internationale destinationer. Derfor står CPIE for Corporate Presence (by) International Expansion.

Vi oplever generelt et stigende ønske om at placere virksomheden i udlandet. En stor mængde virksomheder og personer har allerede i dag benyttet sig af muligheden for at stifte holdingselskaber, drifts- og investeringsselskaber i andre lande der er tilpasset forretningsmodellen.

Ved at etablere et engelsk selskab, kan der udnyttes en gunstig forretningsstruktur, der er ganske normal i England. Med en veludført etablering af selskaber de rette steder med tilhørende bankkonti, kan du udvide din forretning og indtjening.

Netværk af agenter, banker og rådgivere

Vores team af medarbejdere har mange års erfaring i etablering og drift af udenlandske selskaber. I samarbejde med vores store netværk af agenter, banker og kontorer i de respektive lande, kan vi sikre dig en korrekt rådgivning og etablering af selskaber og bankkonti.

Vi har en daglig rutine i de processer, det kræver for at hjælpe dig optimalt og sikre, at alle informationer bliver behandlet fortroligt og korrekt.

En af vores daglige opgaver er at holde os opdateret omkring de lokale og globale ændringer inden for international lovgivning.

Vores medarbejdere taler alle dansk og engelsk, og vi gør vores yderste for at guide dig rundt i mulighederne, når det kommer til oprettelse af internationale selskaber og bankkonti.

Vi har fokus på helheden

For os er målet ikke bare at etablere et selskab eller en international bankkonto, men at bruge vores ekspertise til at hjælpe dig med at nå dit mål. Vi fokuserer på vores kunders unikke situation og langsigtede mål.

Det er vores ambition at være din foretrukne partner inden for vores område. Vi anlægger altid et helhedsperspektiv i vores rådgivning, der gør det muligt for vores kunder at træffe de rette økonomiske beslutninger – uanset størrelse og kompleksitet.

mode-cpie-services

3 grunde til at mødes med os

1. Høj fortrolighed

Virksomhedens kommende aktiviteter og formål drøftes altid i fortrolighed. Vi ved, at det i en opstartsfase ofte er vigtigt, at informationer om virksomheden ikke kommer andre for øre, før forretningen er etableret.

Hos CPIE Services er fortrolighed en vigtig disciplin. Alle vores samtaler er fortrolige, og vi opbevarer alle informationer krypteret og lukket af for offentligheden, hvor det er nødvendigt.

Sammen med jer afklarer vi alle spørgsmål. Vi mødes oftest ansigt til ansigt (LIGE NU: skærm-til-skærm). I de tilfælde, hvor vi er nødt til at holde møder via video, afholdes de altid i et rum, hvor samtalen er fortrolig.

2. Optimal rådgivning

Under vores løbende samtaler med vores kunder sikrer vi at få den fulde forståelse for alle ønsker og behov. Vi drøfter altid muligheder og ricisi for de forskellige virksomhedskonstruktioner.

Da vi opererer i mere end 18 forskellige lande, er det vores pligt at rådgive vores kunder omkring deres mulighed for succes. Alle lande arbejder med forskellige regler og procedurer for, hvad der er en korrekt forretningshåndtering, og CPIE Service giver garanti for, at rådgivningen er optimal på det givne tidspunkt.

3. Engageret og personlig service

Etablering af en virksomhed eller flere indebærer en del kommunikation og information. I den proces er det vigtigt for CPIE Services at være nærværende og behjælpelig.

Vi ønsker, at vores kunder føler sig godt og professionelt behandlet. Vi vil altid spørge ind til ønsker og behov og komme med anbefalinger, der måske ikke lige er tænkt på i første omgang. Den personlige service er vores daglige arbejde.

Skal vi mødes via video eller i virkeligheden?

Størstedelen af vores daglige arbejde gøres via mail, telefon og video, men vi ved også, at det personlige møde kan gøre mange ting nemmere. Der er det også lettere for dig at præsentere os for dine tanker og ideer og diskutere den bedste løsning for dig.

Vi sidder til dagligt i England, men mødes gerne med dig i København eller andre steder for at gennemgå dine muligheder.

Kontakt os i dag, og kom hurtigt i gang med overvejelserne.

NB! På grund af Corona tilbyder vi lige nu kun videomøder. Vi garanterer dog en høj fortrolighed.

Disclaimer: Vi forventer fuld overholdelse af skattereglerne af vores kunder i enhver jurisdiktion, de vælger at drive forretning i.

Partnere

1

Vil du vide mere?

Udfyld og vi kontakter dig indenfor 24 timer

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right