Dubai

Dubai

Dubai er skudt op som en raket og er i dag en rigtig god jurisdiktion. Derfor er landet også blevet en stadig mere populær destination for britiske expats eller andre, der ønsker at tjene en skattefri løn. Det er derfor et nul-skat tilflugtssted for enkeltpersoner.

4 fordele ved et Dubai firma:

  • Ingen personlig indkomstskat
  • Ingen kapitalgevinstskat
  • Ingen arveafgift
  • Ingen moms

Skatteparadis med nul-skat

Dubai er stærk i forhold til mange andre stater, men det er bestemt ikke billigt at oprette et firma der, da det koster næsten dobbelt i forhold til andre destinationer. Men fordelen er selvfølgelig nul-skatten.

Der er ingen skattepolitik for selskaber, der er registreret i jurisdiktion, og som ikke har forretninger der. Fortjeneste, renter, udbytte og enhver anden form for indkomst, der udbydes i udlandet af et Dubai-firma vil ikke blive beskattet lokalt i Dubai.

I øjeblikket er der ingen valutakontrol på plads. Dette gør det nemt for enkeltpersoner og virksomheder at overføre penge ind og ud af området, hvilket er en stor fordel inden for international handel.

Der er indtil nu ikke underskrevet nogen skatteudvekslingsaftaler og ved at registrere et selskab i en af deres ​​frihandelszoner vil der ikke blive afsløret aktionærer og kun begrænset offentliggørelse af bestyrelsen (potentielt kun nominerede direktører), hvilket styrker fordelene ved aktivbeskyttelse. Dubai Internet City (DIC) er eksempelvis en frihandelszone specielt til e-handelsvirksomheder.

Selskaber, der er etableret i landet skal udarbejde årlige regnskabsrapporter for virksomheden. Disse rapporter skal udarbejdes men de skal ikke forelægges nogen myndighed i landet. Det er i overensstemmelse med lovgivningen om privatlivets fred for disse virksomheder.

Kort om Dubai

Landet ligger i den sydlige ende af Persiske Golf og er en af ​​De Forenede Arabiske Emirater. Det er den næststørste Emirat og er et populært turistmål. Med sine skyskrabere og moderne kommunikations- og banksystemer tiltrækker landet investorer fra Asien, Europa, Mellemøsten, Indien og det afrikanske kontinent. Turisme, olieindustrien og finansielle tjenester bidrager alle til store bidrag til økonomien i landet.

Læs mere om Dubai  på Wikipedia.

1

Vil du vide mere?

Udfyld og vi kontakter dig indenfor 24 timer

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right