Super pakketilbud! Selskab i England med dansk filial

Konkurrencedygtig pris på etablering og administration i 12 måneder

Få styr på din forretning i Danmark, og du er klar til eksport i England. Fokuser på strategi og forretning, så tager vi os af alt dett ‘nødvendige omkring etableringen af virksomheden i England.

Vi kender hele proceduren fra A til Z.  Ring til os i dag på +(45) 7044 4024 og få oplyst vores super pakkepriser.

Etablering af engelsk selskab med dansk filial

Etablering af selskab og dansk filial samt administration af selskabet i 12 måneder.

Bankkonti - både i Danmark og England

Oprettelse af bankkonti i Danmark og England.

Momsregistrering både i Danmark og i England

Vi sørger for momsregistrering af dine selskaber i både Danmark og England.

Kontakt til revisor og advokat i England og Danmark

Vi tager jer i hånden hele vejen og sikrer, at I får etableret kontakt til revisor og advokat i  både England og Danmark.

Administration og dokumentation til myndigheder

Vi sørger for at levere al nødvendig dokumentation fra dit firma i England til offentlige myndigheder.

Post- og telefonservice i England

Vi håndterer hurtigt og nemt post fra britiske myndigheder samt kan hjælpe jer med telefonservice.

Importør- og eksportørregistrering

Vi hjælper med at registrere virksomheden som importør og eksportør og får oprettet EORI-numre til import og eksport, hvis nødvendigt.

Vi går en ekstra mil for dig og dine virksomheder 

CPIE Services er etableret af danskere, som selv har taget turen til England. Samtidig har vi et dansk-engelsk team med mere end 20+ års erfaring i at hjælpe danske virksomheder.

  • Vi  er en dansk-engelsk team, som har stor indsigt i begge lande, kulturen, erhvervslivet m.m.
  • Mere end 5.000+ danske virksomheder har taget turen til England sammen med os
  • Vi opererer ud fra England og ikke fra et dansk kontor. Fordi vi er til stede 24/7/365 har vi fingeren på pulsen i forhold til lovgivning, myndigheder og politiske beslutninger, som kan betyde ændringer for dig og din forretning i England
  • Vi har et bredt netværk i England. Derfor kan vi ofte hjælpe din virksomhed på langt de fleste spørgsmål I står med – det kan f.eks. være i forhold til rekruttering, logistikpartnere, etablering af showroom, markedsføring m.m.
  • Vi er til stede i England og kan servicere din virksomhed fra England. Det er typisk en stor fordel i opstarten, inden I får etableret jer i England. Vi kan er kort sagt jeres forlængede arm lokalt.

Det siger kunderne:

”Systemerne er mildest talt en smule rigide, men heldigvis har vi allieret os med CPIE Services, der er eksperter i at drifte selskaber i England og har været klar med svar på mange spørgsmål.”
– Kim Schmidt, FSI Stump Cutters

”Ta’ fat i nogen, som kan give den rigtige rådgivning i etableringsfasen. Vi tog jo fat i CPIE Services, fordi det er et firma med engelske kontakter og med kontor i England. Her fik vi også kontakt til lokale rådgivere som revisor og advokat.”
– Anker Haldan COO, Steinway Lyngdorf

”De engelske myndigheder kan være meget firkantede. Udfylder man en formular lidt forkert eller laver en afkrydsning, som betyder, at man ikke får virksomheden korrekt registreret fra start, kan det give utrolig meget bøvl. Derfor: Søg professionel hjælp, og betal hvad det koster. Det er tjent lynhurtigt hjem i sparet tid, besvær og omkostninger. Vi har været meget taknemmelige for, at CPIE Services har hjulpet os godt i gang. De har et solidt kendskab til, hvordan man driver virksomhed i Danmark og Skandinavien og har stået for at etablere vores selskab og bankkonto. De hjælper med administration, kontakt til myndigheder og postservice samt med at finde en god revisor.”
– Jan Bertelsen, stifter og direktør Dog Copenhagen

1

Vil du vide mere?

Udfyld og vi kontakter dig indenfor 24 timer

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right