Firma i Holland

Holland

Holland er berømt over hele verden for de fordele, som landet tilbyder iværksættere. Holland er det tredje bedste land i verden for virksomheder. Det har det højeste antal dobbeltbeskatningsaftaler og er medlem af EU.

Enhver kan eje et hollandsk aktieselskab, og hvis du overvejer at etablere en virksomhed i Holland, er det mest foretrukne valg et BV-selskab (lukket/privat selskab, der kan sammenlignes med det engelske aktieselskab Ltd.). Stiftelsen kan være tidskrævende og kræver en vis forberedelse.

Når du starter en ny virksomhed eller udvider forretningen til Holland, er det vigtigt at overholde både nationale og europæiske regler og ansøge om eventuelle nødvendige virksomhedstilladelser eller licenser, som varierer fra sektor til sektor. Nogle sektorer er strengere reguleret end andre, for eksempel den finansielle sektor, hvor finans- og FinTech-virksomheder kræver licenser og registrering. Selvom du har en lille it-virksomhed, et kreativt bureau eller en juridisk virksomhed, er det værd at tjekke de regler og tilladelser, der er nødvendige for alle former for professionelle ydelser.

Start af virksomhed i Holland

Etableringen af ​​et BV-selskab i Holland er lidt anderledes end andre jurisdiktioner, og reglerne er meget strenge. En lokal direktør er strengt taget ikke obligatorisk, men en nødvendighed for en smidig forretningsadministration og momsregistrering. En lokal revisor eller bogholder kan påtage sig denne rolle, hvis det er nødvendigt, og håndtere regnskabet og andre tjenester. Momsregistrering er inkluderet i processen, som kan tage omkring to måneder.

Fordelene ved at starte en virksomhed i Holland

 • Med betydeligt lave selskabsskattesatser er skattefordelene en væsentlig grund til at udvide forretningen til Holland. Når du har registreret din virksomhed, bliver du beskattet af det overskud, du har genereret.
 • Ingen moms (moms) for transaktioner mellem EU’s medlemslande
 • Aktiekapitalen for et BV-selskab (selskab med begrænset ansvar) starter ved 1 EUR, men normalt fra 100 til 1.000 EUR
 • Et BV-selskab kan kun have navnenoterede aktier, og aktionærer er ikke personligt ansvarlige for handlinger udført i selskabets navn eller på vegne af det, ligesom de heller ikke kan være forpligtet til at stille flere midler til rådighed end den del af kapitalen, som de har tegnet.
 • Årlige afkast skal indgives til Handelskammeret (KvK), men der er INGEN fornyelsesgebyr
 • 93% af hollænderne taler engelsk, hvoraf mange også er dygtige til tysk og fransk
 • Den hollandske økonomi har været stabil i årevis og oplever konstant en stabil vækst som den ottende største importør af varer i hele verden.
 • Landet byder udenlandske iværksættere og investorer velkommen
 • Holland tiltrækker mange internationale virksomheder med sin stabile lovgivning og politik samt fremragende internationale relationer
 • Holland har en fantastisk infrastruktur både inden for transport og it
 • Det er porten til Europa, der sidder på kanten af ​​EU med den næsten største havn i verden, havnen i Rotterdam og Amsterdam for at modtage varer fra hele verden, der skal distribueres til Europa

1

Vil du vide mere?

Udfyld og vi kontakter dig indenfor 24 timer

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right