Oprettelse af internationale selskaber

CPIE Services tilbyder selskabsregistrering i mange lande, med komplet håndtering og oprettelse af udenlandske bankkonti og hertil et kosteffektiv setup via agenter i Norden, Holland, Delaware, Cypern, Dubai, og Gibraltar.

Firma i Sverige
Med ca. 10 mio. indbyggere og en beliggenhed tæt på Danmark er Sverige et interessant marked for danske virksomheder, der ønsker fodfæste i Norden.
Norge
Det norske marked er attraktivt for danske virksomheder. Norge har bl.a. et af de højeste BNP pr. indbygger på verdensplan.
Finland
I Finland er lavere konkurrence, og det er let at eksportere til Finland. Danske produkter betragtes som kvalitetsprodukter.
Firma i Holland
Med betydeligt lave selskabsskattesatser er skattefordelene en væsentlig grund til at udvide forretningen til Holland.
England
England er et vigtigt finanscentrum i Europa, som giver direkte adgang til et meget stort, internationalt marked.
Delaware
Delaware, en lille mellematlantisk, amerikansk stat, har positioneret sig som den bedste og mest forretningsvenlige stat i verden.
Dubai
Dubai er de senere år blevet en meget populær destination for virksomheder og britiske expats, som søger et nul-skat tilflugtssted.
rak-2
RAK International Corporate Centre (RAK ICC) er et af de hurtigst voksende internationale virksomhedsregistre.
Cypern
Cypern har store fordele af sin strategiske placering mellem de fremvoksende fjernøstlige og afrikanske markeder og de modne vesteuropæiske økonomier.
gibraltar
Gibraltar er et populært og attraktivt område. Selskabsskatten er 10%. Kapitalgevinster er skattefrie, ligesom udbytte, renteindtægter og royalties.

Kom godt igang med et internationalt selskab

CPIE Services hjælper dig med oprettelse af selskaber med bankkonti i mange lande ud over England. Disse selskaber kan benyttes som driftsselskaber, holdingselskaber eller investeringsselskaber. Vi har aftaler med agenter, rådgivere og advokatvirksomheder i de fleste lande, der hjælper os med den bedste løsning til dig. Der er forskellige lovgivninger og muligheder i hvert land, så lad os få en snak og finde det der passer dig bedst.

Priserne på at etablere internationale selskaber er forskellig afhængig af landene og den service du ønsker. Kontakt os for at høre nærmere.

1

Vil du vide mere?

Udfyld og vi kontakter dig indenfor 24 timer

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
RING MIG OP
1

Vil du vide mere?

Udfyld og vi kontakter dig indenfor 24 timer

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right