England

England

England har altid været et interessant område for eksport for danske virksomheder. Det er et kæmpe stort marked, og det baner vejen for at ramme hele det engelsktalende marked.

Hvis du planer om vækst internationalt, er det en god idé at overveje at etablere selskab i England. England er et vigtigt finanscentrum i Europa, som giver direkte adgang til et meget stort marked.

I England er det stadig ganske enkelt at eje og lede en virksomhed. Det er ejerne, der bestemmer, hvordan virksomheden drives, så længe man naturligvis overholder lovgivningen.

I England er der intet krav til startkapital. Med et engelsk selskab får du stor mulighed for at udvikle nye forretninger og forretningsområder. Du opnår samtidig have fuldt fradrag for alle lønomkostninger. Her er lavere og mere konkurrencedygtige lønninger. Det samme gælder omkostninger ved driften af et engelsk selskab. Hvis du vil udvikle en virksomhed i England og have tilskud til at udvikle din virksomhed og produkter, så er der gode muligheder i England.

Hvis du vil have funding og investorer, er England et af de lande med flest muligheder, fordi det i forvejen er en vækstgenerator og en handelsnation.

Hvis du bor i England, er skatten omkring 20%, afhængig at størrelsen af beløbet. Men afhængig af konstruktionen, kan aktier og optioner lægges i et engelsk selskab i stedet. Så er der kun 19% i skat på overskuddet. Måske værd at overveje.

9 fordele ved et engelsk selskab

1. INTET kapitalkrav
2. Begrænset revisorpligt
3. Aktionærlån er tilladt
4. Lavere skattesats (virksomhedsskatten er faldet til 19%)
5. Ingen krav til momsregistrering (før du omsætter for 735.000 kroner om året i UK)
6. Director services muligt
7. Bedre kreditorbeskyttelse
8. Vanskeligere at fortage omstødelse for kurator
9. England er en del af Commonwealth.

Læs mere på Wikipedia – https://da.wikipedia.org/wiki/england

1

Vil du vide mere?

Udfyld og vi kontakter dig indenfor 24 timer

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right