Selskab i UK: Hvad venter I på?

Ta' springet til vækst i England i dag

Overvejer du selskab i UK? Er I en dansk virksomhed, der vil vækste internationalt? Og skal det være med indgangen af 2020, at I tager springet for at vækste de kommende år? Så er det svært at komme uden om et selskab i UK.

Brexit er en realitet

2019 sluttede med den længe ventede klarhed omkring Brexit. Og netop nu, hvor det står 100% klart at Brexit er en realitet, er der ingen tvivl om, at det vil være en stor fordel for danske virksomheder at etablere et selskab i UK, hvis I vil ind på det engelske marked.

Så hvad venter I egentlig på?

Det britiske marked er yderst interessant. Med mere end 65 millioner mennesker, en by som London med 7-8 mio. turister og mange velhavende mennesker har I et godt udgangspunkt for at opbygge en god forretning med et selskab i UK.

Er I til stede på det engelske marked med jeres produkter, så vil I have en meget vigtig fordel:

I signalerer, at I har en seriøs forretning i UK, der har en intention om at vil etablere sig på det engelske marked.

Enkelt set-up med selskab i UK

I behøver ikke have det helt store set-up for at etablere jer på markedet. Det er ret ukompliceret at lave en enkelt set-up med selskab og bankkonto, så I blot kan være juridisk tilstede og starte op i det tempo, som passer jer.

Hos CPIE Services kender vi hele processen med myndigheder og banker, og for dig er det kun en fordel, at vi befinder os i England. CPIE Services sikrer dermed, at I hele tiden er på forkant med lovgivning og regnskaber, så I kan fokusere på at etablere forretningen på det engelske marked.

Vi hjælper også med administrationsopgaver og support fx den daglige ordrehåndtering, leveringsservice, fakturering, supportopkald m.m.

3 direkte fordele ved etablering af selskab i England

1. Ingen kapitalkrav
Limited (Ltd) er en standard selskabsform. Der er intet krav om indskud af kapital fra up front. Det er blot op til dig som iværksætter at stille kapital i selskabet.

2. Ingen krav til momsregistrering
Du behøver ikke at momsregistrere dig for at etablere et selskab i England. Du skal faktisk først betale moms, når du omsætter for mere end 735.000 kroner. Hvis du sælger uden for England på et internationalt marked, skal du ikke afregne moms.

3. Fordelagtigt ejerskab
Du behøver ikke være direktør i selskabet. Du behøver kun at være registreret som ejer af det engelske selskab. Det har en række fordele for dig, at du kan være en anden, som kan være del-ejer eller være udnævnt som direktør.

Hvad er jeres vækststrategi?

Mange danskere opnår succes

Vores erfaring er, at danskerne rent faktisk er gode til at begå sig på det engelske marked. Danskerne er vant til at begå sig på engelsk og forstår godt at tilpasse markedsføring og firmanavn til engelske kunder.

Det tager naturligvis tid at etablere sig på det engelske marked. Markedet er kæmpe stort, og der er stor konkurrence. Derfor gør I jer selv en tjeneste ved at gå i gang så tidligt som muligt – det er i hvert fald det bedste råd vi kan give videre fra andre, som har taget turen. For når I opnår succes, så når jeres forretning helt nye højder – og ofte helt anderledes end i Danmark.

Hjælp til etablering i UK

Hos CPIE Services kan vi udover etablering af selskab og bankkonto samt administration og support også understøtte jer på rejsen.

CPIE Management kan hjælpe med at etablere en virksomhedsstruktur i UK, der kan sikre væksten og supportere den ønskede ekspansion.

Vi kan hjælpe jer med at:

  • sikre en grundig markedsresearch
  • udarbejde en markedsplan med muligheder og tiltag
  • varetage (efter ønske) eksekvering af planen, leverancer, administration og support
  • så etableret et solidt support og distributionsnetværk.

Vil I gerne ind på markedet, så er første step at få etableret jer og komme ud over rampen. Læg en plan med nogle mål – vi hjælper jer meget gerne på vejen.

6 praktiske råd når du etablerer selskab i England

5 faldgruber danske iværksættere overser på det engelske marked

Relaterede indlæg