Engelsk selskabsskat sænkes fra 1. april 2020

Virksomhedsskat i UK

Selskabsskat i England sænkes til 18% – UK forventer øget fokus på investeringer


Nu er der gode nyheder for iværksættere og virksomheder. Som en del af Englands forsatte fokus på forretning og forretningsudvikling er det for nogle år siden besluttet, at den engelske selskabskat skal sættes ned til 18 procent den 1. april 2020.

Lavere selskabsskat er en investering i fremtiden

Baggrunden for at nedsætte den engelske selskabsskat er, at man forvente et øget fokus på investeringer og i fremtidige medarbejdere, hvis virksomhederne sparer i selskabsskat.

England har haft en støt stigende indtægt i selskabsskat siden 2014. Selskabsskatten forventes at forblive en god indtægt for landet i fremtiden. I 2010 var selskabsskatten helt oppe på 28 procent. I de første år derefter var indtægten faldende, men derefter er den samlede indtægt øget hvert år.

Skatten sænkes til 18% i UK

4 fordele ved at have selskab i England

Det er flere fordele ved at etablere sig i England Udover at du er tilstede i et kæmpe marked med 65 mio. mennesker, så er der nu en lavere selskabsskat og andre fordele:

  1. Kun 18% i selskabsskat
  2. Det er simpelt at etablere et selskab i UK, og du har et minimum af administration og regler (Vi gør det lettere for dig)
  3. Regnskab er væsentlig mere simpelt, end det du kender fra Danmark
  4. Du skal ikke momsregistreres, før der omsættes for £ 85.000 årligt i UK. Slet ikke hvis du kun omsætter uden for landet.

Få hjælp til at oprette engelsk selskab

Relaterede indlæg

Overvejer I strategisk etablering i UK?

Overvejer I at etablere selskab og dermed være jeres egen distributør i England? Vores danske team er af og til i København - book et møde allerede nu...