Revagroup.io vil skabe et community i London

Revagroup.io søger selskab og fællesskab blandt andre danske eller nordiske virksomheder, der vil etablere sig i London.

London er det første af flere strategiske steder i verden, hvor Revagroup.io etablerer et internationalt kontor. Nu vil virksomheden skabe et internationalt community med andre danske eller nordiske virksomheder.

Direktør Jan Revald ser nemlig en stor synergi i at slå sig sammen med andre tech-virksomheder, som har samme ambitioner, og derfor er klar til at etablere sig på det engelske marked. Allerhelst drømmer han om at etablere eget kontor med lignende danske eller nordiske vækstvirksomheder.

”Lige nu er vi på udkig efter andre virksomheder, som er interesseret i at opbygge et community i London – en fælles base for vores medarbejdere, hvor vi samtidig kan udveksle erfaring og viden samt nyde godt af fælles services som f.eks. en reception, lønudbetalinger, rekruttering, facilitering eller andre fælles funktioner, som giver god mening og kan styrke forretningen,” siger Jan Revald.

Er du nysgerrig på at høre mere om Revagroup.io – så læs artiklen her
CPIE Services formidler gerne kontakt til Jan Revald.

Relaterede indlæg