Revagroup.io satser på internationalt kontor i London

Revagroup

England blev i 2022 et vigtigt markedsområde for Revagroup.io. London er samtidig det første af flere strategiske steder i verden, hvor Revagroup.io etablerer et internationalt kontor.

Der er fuld fart på hos Revagroup.io. På under 5 år er organisationen vokset fra to til over 80 medarbejdere og driver i dag 35 boligportaler i mere end 20 lande i Europa og Skandinavien samt i Canada, Australien og New Zealand.

Selv om Revagroup.io i første omgang har valgt at gå ind på det skandinaviske og europæiske marked før det engelske på grund af Brexit 1. januar 2021, så har England vist sig at være en vigtig nøgleposition i forhold til udrulningen internationalt. London er nemlig blevet en del af en strategisk satsning for at tiltrække de bedste og dygtigste medarbejdere til andre lokale markeder. Direktør Jan Revald forventer dermed, at kontoret i London vil vokse hurtigere end forretningen i England de kommende år.

”Arbejdsmarkedet i Danmark er rødglødende. Når vi lægger stillingsopslag ud, får vi ikke ret mange kandidater. Vi har ansat 40 nye medarbejdere i løbet af de seneste 12 måneder, og heraf er kun 2-3 stykker fra Danmark. London er en metropol med mange internationale virksomheder og en stor talentmasse. Det har været en klar fordel for os, da vi står over for en fortsat vækst internationalt.”

Da London er multikulturel, er det samtidig nemt at finde talenter, som også kan varetage andre lokale markeder rundt i verden.

England i top-10

Selv om England ikke er Revagroup.io’s primære marked, er det stadig blandt de 10 største markeder.

”Min helt klare fornemmelse efter få måneder er, at det er den helt rigtige beslutning at starte op i England. Vi kommer meget tættere på det lokale, engelske marked, og der er ingen tvivl om, at det engelske marked vil ligge i top-10 og fylde pænt i vores samlede forretning.”

Hvad har været de største udfordringer?

”Det har rent faktisk været nemt at starte op i England. Fra vi tog beslutningen, til vi havde selskabet på plads, ansat de første medarbejdere, fundet kontor osv. gik der ca. 3-4 måneder. Vi har brugt CPIE Services til at etablere selskabet og få styr på alt det, der følger med i den sammenhæng. Der var lige lidt ekstra, vi skulle sætte os ind i omkring lønudbetalinger, da der er et krav til pensionsplaner, når man får engelske medarbejdere. Men det har som sådan ikke været noget problem.”

Hovedkontor i London

Da Revagroup.io har haft sit afsæt i Danmark ligger hovedkontoret stadig i København. Jan Revald vil dog ikke udelukke, at kontoret i London meget vel kan blive et internationalt hovedkontor.

”De medarbejdere, som vi får fat i nu, kommer ofte fra virksomheder, der har været gennem en lignende rejse, men som er længere fremme end os. På et tidspunkt bliver mange virksomheder for store og for firkantede for nogle talenter, og det kommer nu os til gode,” siger Jan Revald og tilføjer:

”Det er begrænset, hvor mange virksomheder i København, der har været på den vækstrejse, som vi er på øjeblikket. I London er det derfor en bonus, at vi kan trække på erfaringer, vi ikke selv har, og det er jo blot endnu en grund til at placere et internationalt hovedkontor her i fremtiden.”

Stor forventning til vækst

Det samlede resultat for Revagroup.io var i 2021 lige under 1,2 millioner euro. I 2022 ser ledelsen mod en 50% forbedring af resultatet samt en fordobling af omsætningen i forhold til sidste år. I 2024 forventer Jan Revald, at Revagroup.io når en samlet omsætning på 40 millioner euro. Han er således også optimist omkring forventninger til fremtiden – uagtet energikrise og inflation.

”Folk skal stadig flytte sammen eller fra hinanden, flytte efter uddannelse osv. Vi ser ingen tegn på krise i vores branche. Vi forventer også at vokse fra de tre ansatte i London i dag til 15-20 medarbejdere frem mod 2024.”

Internationalt community med andre danskere

Selv om Revagroup.io har etableret sig i London, har Jan Revald stadig et stort ønske om at skabe et internationalt community sammen med andre danske og nordiske virksomheder.

Jan Revald ser nemlig en stor synergi i at slå sig sammen med andre danske eller nordiske tech-virksomheder, som har samme ambitioner, og derfor er klar til at etablere sig på det engelske marked. Allerhelst drømmer han om at etablere eget kontor med lignende danske eller nordiske vækstvirksomheder.

”Lige nu er vi på udkig efter andre virksomheder, som er interesseret i at opbygge et community i London – en fælles base for vores medarbejdere, hvor vi samtidig kan udveksle erfaring og viden samt nyde godt af fælles services som f.eks. en reception, lønudbetalinger, rekruttering, facilitering eller andre fælles funktioner som giver god mening og kan styrke forretningen,” siger Jan Revald.

Revagroup

3 gode råd til etablering i England

1. Få hjælp til etablering
”Gør det I er gode til, og søg hjælp, hvor det giver mening. I forbindelse med etablering af selskab i England gav det rigtig god mening for os at få hjælp af CPIE Services. Her er en god livline, hvor man kan få et professionelt svar hurtigt. Vi kunne sikkert selv have stået for det og højst sandsynligt sparet penge, men når dagen er omme, tror jeg ikke, vi ville have sparet noget i praksis, når man tager højde for tidsforbrug og besvær. Tværtimod! Det har været både nemt og smertefrit.”

2. England er nemt at starte op i
I forhold til f.eks. Frankrig eller Finland, er England et nemt land at entrere som dansker. Den engelske tankegang og tilgangen til forskellige ting ligger ikke så langt fra den danske. Og så er vi som danskere meget vellidte blandt englænderne. For os har det været en fornøjelse at gå ind i England – og så er det jo bare en bonus, at vi kan flyve til London på en time fra København og få adgang til et marked, som er lang større. Da vi i forvejen opererer uden for EU, har Brexit ikke været nogen hindring, men har måske betydet, at vi kom lidt senere i gang end forventet.”

3. Talentmassen større i stor metropol
”Har man en international virksomhed, så kan det være en fordel at kigge efter arbejdskraft, der hvor talentmassen og kvantiteten er størst. Paletten af kvalificerede medarbejdere er langt større i London end i København. Derfor oplever vi, at chancen for at få et godt match for både os og medarbejderne er væsentlig større.”

Kort om Revagroup.io

Revagroup.io blev stiftet i 2018 og administrerer i dag 532.145 udlejningsannoncer internationalt. Revagroup.io optimerer og strømliner processer for lejere og udlejere på lejeboligmarkederne i +20 lande, via +35 boligportaler og for +8.000.000 månedlige brugere (lejere og udlejere).

Revagroup.io

Relaterede indlæg