Nyt samarbejde gør det lettere af få en erhvervskonto

Et nyt samarbejde betyder, at iværksættere og eksisterende virksomheder nu kan få en erhvervskonto inden for KUN 5-10 hverdage. Det kalder vi fast track. Kontoen kan benyttes med Nemkonto.

Mange iværksættere og eksisterende virksomheder kæmper en brav kamp for at få en erhvervskonto til deres virksomhed. Desværre får mange afslag eller venter op til tre måneder på af få en konto, mens andre oplever at blive smidt ud af en etableret bank. Men nu kan virksomhedsejerne ånde lettet op.

Et nyt samarbejde mellem CPIE Services og Zento betyder, at det er blevet langt nemmere at etablere sig med en erhvervskonto, håndtere økonomien og styrke væksten. Som iværksætter og som eksisterende virksomhed kan du blive godkendt på blot 2 uger, og kontoen kan benyttes med Nemkonto.

Erhvervskontoen er i første omgang målrettet danske iværksættere og eksisterende virksomheder. Partnerne bag det nye samarbejde med CPIE Services har selv kastet sig ud i en tilværelse som iværksættere og drevet forretning i både Danmark og i udlandet i mange år. Derfor kender de alt til de udfordringer, som mange iværksætter og virksomheder står i:

”Vi har i mange år boet i udlandet og drevet danske virksomheder, hvor vi ikke kunne få oprettet en dansk erhvervskonto. Selv om vi er opvokset i Danmark, var vi pludselig ikke velkomne – uagtet at vi har lavet store omsætninger. Alene det faktum, at ejerstrukturen er registreret i udlandet, er et problem,” fortæller medstifter Nicolai Aarestrup.

Alt det ønsker Nicolai Aarestrup og de øvrige partnere at lave om på. Uanset om du er en lille tatovør eller en etableret restaurant med mange ansatte, bør alle kunne få en erhvervskonto på lige vilkår.

”Den lille butik med en enkel terminal til et kort er lige så vigtig som de større kunder. Vi vil gerne levere en erhvervskonto til alle med samme høje serviceniveau – lige meget hvem de er, hvor de kommer fra, hvilken nationalitet de har, og hvad de laver. Så længe de har etableret en lovlig virksomhed og har orden i tingene, er de velkommen hos os,” siger Nicolai Aarestrup.

Personlig rådgivning og teknisk support

CPIE Services og vores nye partner lægger i samarbejdet stor vægt på at være til stede, når kunderne har behovet. Det skal ske gennem hurtig godkendelse, en ekstraordinær, personlig rådgivning og teknisk support.

”Vi mener, at god kundeservice er noget af det vigtigste for at få succes. Derfor kan vi sammen med CPIE Services sikre, at alle kunder får personlig rådgivning, når de har brug for det,” fortæller Nicolai Aarestrup.

Stor efterspørgsel fra dag 1

Nicolai Aarestrup og de øvrige partnere er løbet stærkt op til lancering den 1. august.

”Vi har rigtig travlt i øjeblikket. Men det betyder kun, at vi har ramt et behov, som ikke har været dækket. Vi har oplevet interessen flere måneder før, vi lancerede løsningen, fordi mange iværksættere er desperate lige nu,” fortæller Nicolai Aarestrup.

Et vigtig mål er derfor også at kunne levere en betalingsløsning inden for bare to uger til alle kunder.

”Mange virksomheder har ikke råd til at vente i månedsvis på en erhvervskonto. Samtidig har mange brug for at kunne modtage betalinger nu og her, så de har likviditet dagen efter til varekøb. Netop her kan vi gøre en forskel,” fortæller Nicolai Aarestrup.

Dansk filial og erhvervskonto

Hos CPIE Services oplever vi også, at det er blevet sværere og sværere for vores danske iværksættere og virksomheder at få en erhvervskonto. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde en erhvervskonto til iværksættere.

Med løsningen får danske iværksættere og eksisterende virksomheder bedre mulighed for at etablere en engelsk virksomhed og drive deres forretning i Danmark via en dansk filial og dansk erhvervskonto, for ikke at nævne, eurokonti og pund! Det ser vi frem til med stor glæde, da det er noget vores i høj grad kunder efterspørger.

Fast track – erhvervskonto på 5-10 hverdage

Vi har mange års erfaring i at hjælpe vores kunder til succes. Når du bruger CPIE Services, speeder vi processen op og sikrer vi, at din ansøgning er hurtigt klar til at blive gennemgået hos banken. Godkendelsen sker på blot 5-10 hverdage. I nogen tilfælde kan det tage lidt længere tid, hvis der mangler dokumentation, eller hvis firmaets aktivitet kræver ekstra forklaring til bankens compliance afdeling.

<< Ansøg om en betalingsløsning i dag >>

Relaterede indlæg

Overvejer I strategisk etablering i UK?

Overvejer I at etablere selskab og dermed være jeres egen distributør i England? Vores danske team er af og til i København - book et møde allerede nu...