Vækstvirksomhed: England et springbræt til det globale marked

Er I klar til at vækste på det engelske marked?

Dansk vækstvirksomhed? Som dansk iværksætter og virksomhedsejer er England et meget vigtigt marked. Måske specielt nu, hvor England er i gang med Brexit. Læs hvorfor du bør overveje et engelsk selskab med dansk filial

Har du en virksomhed i vækst? UK har altid været et af de markeder i Europa, hvor det er naturligt at starte sin eksport, hvis man på sigt har et mål om at opbygge og vækste en forretning i USA og på andre internationale markeder.

Ikke nok med, at der i hele UK bor mere end 65 millioner mennesker, så er England næsten en standard inden for handel og forretning. Og det er her mange vækstvirksomheder prøver lykken.

Når danske virksomheder etablerer et website, er der næsten altid en engelsk version – i nogle tilfælde er engelsk det eneste sprog, der benyttes. Hvorfor? Jo, fordi det handler om at vækste virksomheden. Vil I ud på et større marked, så bør I også være til stede i England.

Ja bevares. Det engelske marked er et hårdt marked. De fleste virksomheder i EU, som ønsker at komme ind på det amerikanske marked, starter næsten altid i UK.

Samtidig er det også her de amerikanske virksomheder forsøger sig, før de prøver at erobre markedsandele i resten af Europa. “Overlever” du i UK, så ligger resten af verden rimelig åben.

Brexit kan vi ikke komme uden om

Brexit kan vi ikke komme uden om. Vi kommer tættere på datoen for bruddet, og der bliver talt meget om, hvordan det vil gå virksomhederne. Men det ændrer ikke på, at England stadig er et interessant marked for en vækstvirksomhed.

Ønsker du vækst i UK, bør din virksomhed være etableret i England. Når Brexit er slået igennem, kan der opstå udfordringer med told, udgifter eller andet. Det kan vi desværre ikke komme uden om. Men er du etableret med en virksomhed i England og eventuelt har en filial i Danmark, så er vejen kortere til de engelske kunder.

Dansk filial med adgang til 70 mio. mennesker

Har du oprettet en filial af dit engelske selskab i Danmark, så kan du arbejde lokalt i Danmark, men er stadig en international vækstvirksomhed.

I Danmark er selskabet registreret med CVR-nummer, som alle danske virksomheder. Men med et engelsk selskab kan I operere i et meget større marked med op til 70 millioner mennesker.

Vækstvirksomhed? Cpie Services hjælper dig til vækst på verdensmarkedet

CPIE Services holder dig på toppen

CPIE Services hjælper dig med at være tilstede i et stort marked med din egen virksomhed.

Vi sikrer, at du er på toppen af lovgivning og regnskaber, så du kan fokusere på at udvikle din forretning.

Vi kan hjælpe dig i det daglige med ordrehåndtering, leveringsservice, fakturering og alle opgaver, der er nødvendigt for din forretning.

Du får selv overblik over økonomistyring, bankkonti og alle de finansielle funktioner, med diverse web-services. Du udvider din forretning i det kæmpe engelske marked uden faste omkostninger på lokaler, IT, ansatte og andre normale udgifter.

Vi guider dig hele vejen – også internationalt

CPIE Services hjælper kunder fra hele verden. Vi har etableret selskaber i Asien, Dubai, Europa og i mange andre lande.

Vi er dit bindeled til alle lande og kan åbne dine muligheder i andre lande. CPIE Service guider dig hele vejen, og du bevarer altid den fulde kontrol. Lad os tale om mulighederne i dag.

 

BONUSINFO!

En vækstiværksætter er en nyetableret virksomhed, som inden for virksomhedens to første år har mindst 10 ansatte. I de efterfølgende tre år har den haft en årlig gennemsnitlig vækst på mindst 20 procent i antallet af ansatte.

 

Relaterede indlæg