Engelsk selskab

Hos CPIE Services kan vi hjælpe dig med at etablere et engelsk selskab med dansk filial. Du får personlig service og hjælpe hele vejen fra vores dansk-engelske team, som til daglig opererer fra England.

Når du skal have oprettet et selskab i England (Ltd, Limited), har vi har mulighed for at tilpasse løsningen præcist efter dine behov. Vores fokus er at sikre den bedste løsning til dig.

CPIE Services er et engelsk selskab, som er dansk drevet. Vores fokus er at betjene vores kunder på dansk og sikre, at vores kunder føler sig trygge og sikre i deres valg af løsning.

Vi tilbyder flere typer service løsninger, enten en aftale, hvor vi håndterer alle aspekter inden for driften af din virksomhedsløsning eller en enkel løsning, hvor vi etablerer et selskab og en bankkonto og derefter overdrager alt til dig. Du bestemmer selv, men lad os tale nærmere om dine ønsker.

Oprettelse af bankkonti

I forbindelse med oprettelse af selskaber tilbyder vi også at etablere tilhørende bankkonti. På grund af bankernes omfattende regler og krav, kan det tage op mod 5-6 uger før ansøgningen er gået igennem. De skal sikre, at al dokumentation og oplysninger er på plads, før en bankkonto er aktiv.

Vi har heldigvis prøvet det mange gange. Vi hjælper dig hele vejen med etablering af bankkonti i England og andre lande i forbindelse med selskaberne. I England skal der sandsynligvis aftales et personligt møde i banken i løbet af processen.

Fordele ved etablering af virksomhed i England

Minimal krav til kapital er ofte £1.00

Engelske selskaber kan oprettes med en aktiekapital på et ganske lille beløb, men en aktiekapital på £100 eller mindre er ganske almindeligt. Det er ikke nødvendigt at indbetale en aktiekapitalen forud for selskabets stiftelse.

Lav selskabsskat

Skattesatsen for engelske selskaber er i dag på 19%. Der tales om at sænke virksomhedernes beskatning yderligere, men det må tiden vise.

Lave omkostninger til vedligeholdelse

Engelske selskaber er væsentlig billigere at vedligeholde end selskaber i de fleste europæiske lande. Et mindre engelsk selskab har normalt ikke revisionspligt og det gælder også for en eventuel dansk filial af et engelsk selskab. Et Engelsk Limited selskab skal altid aflevere et årligt regnskab, dog kan et dormant regnskab afleveres hvis selskabet ikke er aktiv i en 12 måneders periode. Ring og hør nærmere.

Engelsk ledelse

CPIE Services tilbyder vores kunders selskaber en direktør service i England. Vi udfører alle vigtige administrative opgaver og sikrer at offentlige instanser er korrekt informeret.

Virtuelt kontor

Som en del af vores servicepakke tilbyder vi behandling af post fra de britiske myndigheder og desuden tilbyder en virtual kontor løsning, der indbefatter håndtering af al korrespondance med kunder, leverandører og partnere. Vi kan oprette og håndtere et engelsk fastnet telefonnummer med viderestilling og andre services. Ring og hør nærmere.

Hurtig selskabsregistrering

Dit selskab registreres normalt inden for få timer efter det er bestilt og kan derved være aktive ganske hurtigt. Desuden giver der hurtig besked på om virksomhedens navn kan godkendes.

Etablering af eksport/international afdeling

Etablering af selskab i England giver direkte adgang til et meget stort marked og giver din virksomhed en start på et internationalt marked. Det engelske marked er for mange virksomheder det første skridt til en internationalisering og derefter kan der fokuseres på andre engelsktalende markeder.

Etablering af udviklingsselskab

Med et engelsk selskab får du stor mulighed for at udvikle nye forretninger og forretningsområder og stadig have fuldt fradrag for alle lønomkostninger. Desuden er der lavere og mere konkurrencedygtige lønninger og omkostninger ved driften af et engelsk selskab. CPIE Services kan hjælpe dig med etablering og drift i en opstarts periode. Se nærmere i listen over vores produkter. CPIE Service arbejder desuden med en liste af investorfirmaer og private investorer i England. Disse er en del af den enorme mængde af investorer der findes i landet.

Momsregistering

Det er først nødvendigt at momsregistrere virksomheden såfremt den årlige omsætning i England er på mere end £ 85.000.

Fast pris på etablering af virksomhed i England

CPIE Services tilbyder at oprette et Engelsk selskab for en fast pris for etablering af virksomhed i England og for at administrere det i 12 måneder. Etableringen indeholder stedfortrædende aktionærer, direktør, ansøgning af tilhørende bankkonto i England, kontor adresse samt kontakt til revisor og eventuelt juridisk assistance. Efter 12 måneder håndteres den årlige administration af selskabet for en fast pris. CPIE Services tilbyder desuden andre services omkring driften af dit selskab.

Der er yderligere fordele med etablering et Engelsk selskab. Lad os tale sammen, så vi kan få etableret den bedste løsning til dig og du kan høre nærmere om vores services. Mere information om England på WikiPedia

1

Vil du vide mere?

Udfyld og vi kontakter dig indenfor 24 timer

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right