Opret bankkonto i udlandet

Oprettelse af bankkonto i udlandet: Som en naturlig del af selskaberne i udlandet oprettes der en eller flere bankkonti. Der er en del fordele med de såkaldte ”offshore business bank accounts”. CPIE services tilbyder etablering af bankkonto i England eller på offshore lokation.

engelsk-bankkonto
I forbindelse med etablering af et engelsk selskab vil der i langt de fleste tilfælde være et behov for at få tilknyttet en udenlands bankkonto. Denne konto benyttes til driften af det engelske selskab.
international-bankkonto
Til et internationalt selskab er der behov for en udenlandsk bankkonto. Da de fleste internationale selskaber er oprettet som holdingselskaber, benyttes bankkontoen på en anden måde end til driften.
valutakonto
CPIE Services tilbyder en professionel online E-Bank konto, der også er perfekt til valutaomsætning. Kontoen tilbydes nu til virksomheder i Danmark og EU-lande.
erhvervskonto
Gør det nemt at håndtere din økonomi og styrke din vækst. Få en erhvervskonto gennem CPIE Services til din virksomhed og bliv godkendt inden for kun 2 uger. Kontoen kan benyttes med Nemkonto.
erhvervskonto-onemoneyway-2
Få en lokal erhvervskonto med dansk IBAN og konto- og registreringsnummer under dit firmanavn. Du kan sende, modtage eller veksle dine penge, uanset hvor du befinder dig.
wallester
En alt-i-én løsning til at kontrollere virksomhedens udgifter. Wallester Business-platform er helt gratis. Få 300 virtuelle kort GRATIS lige efter onlineregistrering.

Oprettelse af bankkonti

I forbindelse med oprettelse af udenlandske bankkonti, hjælper vi dig igennem alle krav om dokumentation og oplysninger, så vi succesfuldt kan få etableret de ønskede konti. Der er en del dokumenter der skal skrives og udfyldes. Vi sikrer, at alt er på plads, før den officielle ansøgning afsendes. Derefter tager det gerne 5-6 uger, før arrangementet er etableret.

  • Det er ikke nødvendigt at have selskaber og bankkonti i samme lande
  • Der er ingen indberetning til myndigheder
  • Der tilbydes hævekort uden navn af nogle af bankerne og derved kan din anonymitet sikres
  • Der er online adgang 24/7 som du kender det i Danmark
  • Der værnes meget om bankhemmeligholdelse

CPIE Services har kontakt med mange banker verden og i denne tid strammes der til stadighed op regler og muligheder. Der er omfattende krav til nye bankkunder, og her oplever vi et stigende antal betingelser for at åbne en konto. Vi oplever desuden, at flere kunder ikke får accepteret en ansøgning og kan derfor ikke garantere, at det er muligt.

1

Vil du vide mere?

Udfyld og vi kontakter dig indenfor 24 timer

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
RING MIG OP
1

Vil du vide mere?

Udfyld og vi kontakter dig indenfor 24 timer

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right