Fulfilment service i England

Fulfilment service

CPIE Services fulfilment service kan hjælpe dig med at håndtere varer og vareleverancer til dine kunder i England.

Efter Brexit trådte i kraft 1. januar 2021 er det blevet mere vanskeligt at sende produkter til engelske kunder. Der er længere leverancetider og procestider med told og varehåndtering end normalt. Samtidig betyder Brexit højere forsendelsesomkostninger pr. ordre.

Mange virksomheder i Danmark og EU har mistet indtjening, da varer bliver forkert håndteret og oftere returneres. Engelske kunder ønsker ikke at betale lokal moms og afgifter for at få deres varer udlevet, da det har vist sig, at de har modtaget en ekstraregning på helt op til 30 procent oven i købsprisen.

Fulfilment service – håndter nemt dine varer i UK

I stedet for at sende en enkelt ordre til kunder i England, hvor toldbehandling og forsendelsesomkostninger er høje pr. enhed, anbefaler CPIE Services, at du sender dine varer på en palle til et lager i England.

I England kan vi med en fulfilment service håndtere dine varer for dig fra et lokalt lager. Det er nemlig billigere at sende små pakker (0-3 kg) til lokal takst end at sende den samme pakke fra Danmark til kunder i England.

Toldbehandlingen er også anderledes, fordi du nu sælger varer til dit eget selskab og derved sælger til en beregnet kostpris. Det gør at din indtjening i højere grad lægges i England i stedet for i Danmark.

Sådan foregår det:

  • CPIE Services etablerer og håndterer dit engelske selskab
  • Vi modtager dine varer på vores lager i England
  • Vi leverer dine pakker fra dag til dag til dine kunder i England
  • Vi sikrer, at dine kunder får leveret deres varer sikkert, korrekt og problemfrit.

5 fordele ved fulfilment service i England

Færre omkostninger

Du sparer penge og besværet med administration af forsendelser fra EU til England. En fulfilment service løser dine udfordringer med øget omkostninger af forsendelser og ekstra afgifter efter Brexit.

Ingen ekstraregning til kunden

Dine kunder får INGEN ekstra regning, hvor de skal betale moms og ekstra afgifter, når varen sendes fra EU.

Hurtigere levering

Kunderne efterspørger ofte hurtig levering. Du kommer tættere på dine kunder i England med dag til dag-levering.

Spar penge og ressourcer på håndtering og lager

Spar penge og ressourcer. Du undgår selv at skulle håndtere dine forsendelser til kunderne i England – og betaler kun for den service og den lagerplads, du har brug for.

Undgå moms - slå til med skarpe priser

I England er det ikke nødvendigt at registrere moms, før den forventede årlige omsætning er £85.000. Det er en fordel i en opstartsperiode, hvis I ønsker at stå med skarpe priser i England lige nu.

1

Vil du vide mere?

Udfyld og vi kontakter dig indenfor 24 timer

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right