Ras Al Khaimah

RAK International Corporate Centre (RAK ICC) er et af de hurtigst voksende internationale virksomhedsregistre med et fremragende ry for compliance og professionelle tjenester.

Et RAK ICC Offshore Company tilbyder fuld anonymitet. Ejere af IBC’er holdes fortrolige, hvilket sikrer et meget befordrende forretningsmiljø for både individuelle investorer og virksomheder.

Ras Al Khaimah (RAK) er et af de syv emirater, der udgør De Forenede Arabiske Emirater (UAE) og ligger ca. en time fra Dubai.

Emiratet ligger i den nordlige del af UAE og grænser op til Omans eksklave Musandam. Det dækker et område på 1.684 kvadratkilometer. Hovedstaden og de fleste indbyggeres hjem kaldes også Ras Al Khaimah.

9 nøglefunktioner i et RAK ICC-firma

De vigtigste funktioner i et RAK ICC Company (Free Zone) er:

 1. Selskabet kræver kun én direktør og én aktionær.
 2. Direktøren og aktionæren kan være den samme person.
 3. Et besøg i RAK ICC er ikke påkrævet for at stifte din virksomhed – alt vil blive behandlet via e-mail.
 4. UAE er et nul-skatteparadis for enkeltpersoner
 5. Der er ingen personlig indkomstskat, ingen kapitalgevinstskat, ingen arveafgift eller omsætningsafgift.
 6. Der er ingen offentlige registre over virksomhedsledere, beviset for ID/adresse skal leveres til registret, men det er ikke offentligt.
 7. Ingen regnskabs-/rapporteringskrav (RAK Free Zones har et andet regelsæt).
 8. Ingen aftale om udveksling af skatteoplysninger med noget land.
 9. RAK IC tilbyder fuldstændig anonymitet samt beskyttelse af alle andre oplysninger eller aktiver.

Et højt niveau af anonymitet

En af hovedårsagerne til at vælge et RAK ICC-selskab, er det uovertrufne niveau af anonymitet i virksomheden. En stor fordel ved en RAK-selskabsdannelse er, at aktionærer, direktører eller reelle ejere ikke offentliggøres.

Når selskabet er stiftet, vil du modtage selskabsdokumenterne for aktionærerne på engelsk. Det er en stor fordel, da dokumenterne ikke skal oversættes til engelsk efterfølgende.

Fuldstændig anonymitet for lederne

For et standard RAK-selskab kræves der mindst én direktør og én aktionær, mens det er tilladt at have maksimalt 50 direktører. RAK tilbyder fuldstændig anonymitet og fortrolighed for lederne i virksomheden. Direktøren og aktionæren i selskabet kan være den samme person i forbindelse med en RAK-selskabsdannelse. Det er optimalt for folk, der ønsker at starte en virksomhed på egen hånd.

Ingen selvangivelse for et RAK ICC-selskab

De Forenede Arabiske Emirater pålægger ikke selskabs-, person-, salgs-, arve- eller formueskat. Der opkræves kun skat af banker og af olie- og gasudvindingsindustrien. UAE kræver ingen selvangivelse for RAK ICC-selskaber.

RAK er på OECD’s (Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling) ‘white list’ for aftaler om udveksling af oplysninger. RAK har også omkring 45 skatteaftaler, da det er en del af De Forenede Arabiske Emirater. Det er dog mest en fordel for Dubai-virksomheder, som får reduceret kildeskat på udbytte og begrænset skat i udlandet.

Et par begrænsninger for firmanavne

Firmanavnet skal enten være knyttet til firmaets forretningsaktiviteter eller fra et eller flere af direktørernes eller aktionærernes navne. Navnet skal slutte med LTD eller LIMITED. Brug af ord, der repræsenterer religiøse værdier eller antyder en forbindelse til offentlige organer, vil blive afvist.

Krav til aktiekapital

Den mindste aktiekapital, der kræves for et RAK-selskab, er 1.000 AED. Valutaen skal være i UAE Dirhams (AED) og være opdelt i aktier på 1.000 AED hver. Virksomheder kan have forskellige aktieklasser i en eller flere serier og kan have deres egne rettigheder, privilegier, begrænsninger og betingelser specificeret.

Registrering inden for 5-10 dage

Når CPIE Services har modtaget alle de nødvendige identifikationsdokumenter, vil registreringen af RAK ICC Company tage ca. 5-10 dage med forbehold for compliance-gennemgang.

Bemærk: På grund af de forskellige tidszoner, vi arbejder i, vil svarene ikke altid komme med det samme fra agenten, og det kan påvirke svartiden.

Hvad er inkluderet i registreringen?

 • Oprettelse af et RAK ICC-firma
 • RAK ICC’s offentlige registreringsgebyrer
 • Registreret kontor i 1 år
 • Registreret agent i 1 år
 • Tjek af firmanavn
 • Virksomhedssekretær-tjenester
 • Stiftelsescertifikat
 • Memorandum og vedtægter
 • Aktiebevis
 • Register over direktører
 • Register over aktionærer
 • Virksomhedsstempel

Offshore bankkonto

Når du har dannet din virksomhed, får du behov for at åbne en bankkonto. CPIE Services anbefaler en online e-bank, især til virksomheder, der er etableret i UAE, hvorfra du kan downloade en app og lave ansøgningen via din telefon. Du skal have dit pas og bevis på en adresse ved hånden, når du indgiver ansøgningen.

Minimale årlige krav til din RAK-virksomhed

For et RAK-firma er de årlige krav minimale. På årsbasis er det et krav, at et RAK-firma fornyer deres registrerede kontoradresse og den registrerede agenttjeneste. Disse tjenester er inkluderet i CPIE Services årlige fornyelsesomkostninger.

På årsbasis skal et RAK-firma fornyes, og du vil få udstedt en årlig fornyelsesfaktura forud for din virksomheds jubilæumsdato.

En del af De Forenede Arabiske Emirater

Ras Al Khaimah er det nordligste emirat i De Forenede Arabiske Emirater. Det er kendt for sine strande ved Den Arabiske Golf. Nationalmuseet i Ras Al Khaimah ligger i et flere hundrede år gammelt fort. Museet byder på regional historie og arkæologiske udstillinger. I nærheden ligger den store, traditionelle Mohammed bin Salem-moské. Dhayah-fortet på bjergtoppen stammer fra det 19. århundrede.

Læs mere om Ras Al-Khaimah på Wikipedia.

1

Vil du vide mere?

Udfyld og vi kontakter dig indenfor 24 timer

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right