Opnå en række økonomiske fordele

Med en international bankkonto er du sikret mange økonomiske fordele. Da de fleste internationale selskaber er oprettet som holdingselskaber, benytter man typisk bankkontoen på en anden måde end til et driftsselskab.

En international bankkonto kan være anden type af konto end de traditionelle bankkonti. En international bankkonto behøver ikke at være i samme jurisdiktion som dit holdingselskab, og den er normalt ikke beregnet til mange indgående transaktioner.

Etablering af bankkonto

Ved etablering af en international bankkonto beskrives normalt antallet af årlige indgående transaktioner, da deres banksystemer i de fleste tilfælde ikke er med i SWIFT-systemet. Når der overføres et beløb til den konto, fortages det normalt via en korrespondancebank (Correspondance Bank) der håndterer transaktionen på vegne af banken.

Der er normalt ikke nogle problemer i denne form for transaktion, men det kræver noget yderligere dokumentation i form af en faktura samt nogle transaktionsdokumenter. Derfor er det bedst kun at overføre større beløb et færre antal gange årligt.

Der er nu kommet flere banker med IBAN konti, så du kan undgå en korrespondance bank. Ring og hør nærmere.

Hvilke betalingskort kan tilknyttes din konto

Til en international bankkonto tilknyttes normalt et MasterCard eller et Visa Debet-kort. Det kan benyttes på lige fod med alle andre kort, som eksempel dit Dankort. Kortet står normalt i virksomhedens navn.

Dit selskab bliver typisk beskattet i UK af det samlede overskud – dog med undtagelse af de filialer, hvor England har en dobbeltbeskatningsaftale. 

Tilknyt en bankkonto i England

Ønsker du at tilknytte en bankkonto i England er dette en oplagt mulighed. Her er der tale om en mere traditionelle forretningsbankkonto, hvorpå alle de (daglige) transaktioner fortages. Her er der typisk tale om tilknytning af et Visa Debet-kort der overordnet bruges til alle de normale indkøb i forretningsøjemed.

1

Vil du vide mere?

Udfyld og vi kontakter dig indenfor 24 timer

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right