Oprettelse af internationale selskaber

CPIE Services tilbyder selskabsregistrering i mange lande, med komplet håndtering og oprettelse af udenlandske bankkonti og hertil et kosteffektiv setup via agenter som Hong Kong, Seychellerne, Dubai, and Gibraltar.

hong-kong
Hong Kong er et af de mest kendte lande i verden med en lav beskatning. Læs om fordelene og skattesatser i Hong Kong. CPIE Services hjælper dig hele vejen til etablering i Hong Kong.
seychellerne
Ganske få skatter gør Seychellerne til et af verdens mest populære lande til oprettelse af selskaber. Læs om fordelene og få rådgivning og hjælp hos CPIE Services til at oprette et selskab på Seychellerne.
dubai
Dubai er de senere år blevet en meget populær destination for britiske expats, som søger et nul-skat tilflugtssted. Samtidig er Dubai i stigende grad blevet interessant for virksomheder.
gibraltar
Gibraltar er et populært og attraktivt område – især blandt britiske expats. Selskabsskatten er 10%. Kapitalgevinster er skattefrie, ligesom udbytte, renteindtægter og royalties.

Kom godt igang med et internationalt selskab

CPIE Services hjælper dig med oprettelse af selskaber med bankkonti i mange lande ud over England. Disse selskaber kan benyttes som driftsselskaber, holdingselskaber eller investeringsselskaber. Vi har aftaler med agenter, rådgivere og advokatvirksomheder i de fleste lande, der hjælper os med den bedste løsning til dig. Der er forskellige lovgivninger og muligheder i hvert land, så lad os få en snak og finde det der passer dig bedst.

Priserne på at etablere internationale selskaber er forskellig afhængig af landene og den service du ønsker. Kontakt os for at høre nærmere.

1

Vil du vide mere?

Udfyld og vi kontakter dig indenfor 24 timer

Navn
icon-user
Telefonyour full name
icon-phone
Beskedskrives evt. her
0 /
Previous
Next
RING MIG OP
1

Vil du vide mere?

Udfyld og vi kontakter dig indenfor 24 timer

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right