GO to UK - Vi sætter SPOT på England

Få succes i England fra dag 1. Vi sætter med serien GO to UK spot på 7 vigtige emner, som er relevante for alle virksomheder, der vil entrere i England. Vi gør det enkelt for dig. Vil du vide mere om etablering og administration af dit selskab? Book et møde på +(45) 7044 4024.

forretningsplan GO TO UK (1)
Vejen til succes i England er lige så forskellig, som der er virksomheder. Læs hvordan tre vidt forskellige danske virksomheder har taget kontrollen over deres succes i England.
Selskab GO TO UK (7)
Det engelske system er mere erhvervsvenligt, men også mere omstændigt og mindre digitaliseret end det danske. Derfor anbefaler danske virksomhedsledere, som har etableret sig med et selskab i England, at alliere sig med en lokal partner, der har erfaring med processen og vant til dialogen med engelske myndigheder.
Logistik GO TO UK
De fleste danske virksomheder finder en engelsk logistikpartner, der kan håndtere dag-til-dag-levering. Se her hvad du bør tænke over, når du skal finde en pålidelig logistikpartner.
Revisor GO TO UK
Overvejer I at etablere et selskab i England, er det afgørende at forstå de komplekse juridiske og økonomiske krav, som stilles til jer. Vi anbefaler, at I allierer jer med en advokat, revisor og bogholder for at sikre en gnidningsløs og lovlig etableringsproces samt en sund forretningsdrift i fremtiden.
salgsteam GO TO UK (4)
Når I etablerer et datterselskab i England, kan det være helt afgørende for jeres succes, at I kan tilpasse jer markedet hurtigt. Vi har samlet 5 grunde til at have et lokalt salgsteam fra dag 1.
Interimr GO TO UK
Hvorfor er det en god idé at overveje en interim direktør i en virksomhed som er i vækst? Og hvilke faktorer bør man tage i betragtning når man skal indgå en aftale i en overgangsperiode? Det kigger vi nærmere på.
glade-kunde-cases
Har I glade kunder i England? De succesfulde virksomheder, vi har hjulpet til England, har alle lagt et stort arbejde i at etablere sig, så de er 100% til stede for kunder og partnere i landet. Forstå deres mindset.
1

Vil du vide mere?

Udfyld og vi kontakter dig indenfor 24 timer

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
RING MIG OP
1

Vil du vide mere?

Udfyld og vi kontakter dig indenfor 24 timer

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right