Træd på speederen med din personlige guide til det engelske marked

Du kan stadig nå det! Etabler din forretning i 2022 i England, og vær klar til at gribe 2023 med storm. Få hjælp af et topprofessionelt team i England, der kender vejen fra A til Z. Vi tager dialogen for dig med myndighederne og guider dig gennem din opstart i England.

Er din virksomhed klar til nye markeder? Drømmer du om at erobre det engelsktalende marked, så kan vi guide dig til en god start i England.

En af de helt store forhindringer for at vækste i udlandet er, at det tager tid. For mange er det for tungt at skulle ordne alt det administrative omkring etablering af selskab, bankkonto m.m. Netop fordi England har meldt sig ud af EU, er det for mange virksomheder nødvendigt at etablere sig, når de vil ind på markedet, men det gør også det hele lidt mere kompliceret. Netop her kan vi rådgive og hjælpe dig i mål.

Vi kender vejen ind i England for danske iværksættere og virksomheder. Vi har dagligt dialog med myndigheder, følger lovgivningen, kender til alle fordele, muligheder og eventuelle begrænsninger. Vi har allerede et stort bagkatalog med danske virksomheder, som har etableret sig i England. Og ja, der er rigtig mange timer sparet på at få hjælp til lige præcis den del, så du kan bruge din tid på at få lagt strategien.

Vi hjælper eksempelvis danske virksomheder, som har en eksisterende eksportforretning eller virksomheder, der sælger deres produkter på mange markeder – også i England. For disse virksomheder gælder det, at salg og leverancer direkte til engelske kunder er blevet en større udfordring efter Brexit. Der skal registreres og håndteres moms og told, når produkterne skal sendes. Vi ved, hvor besværligt det er, når produkter skal byttes eller returneres. Men alt det har vi løsninger på.

“Find nogen som CPIE Services, der kan sætte det hele op. Det er for tungt selv at skulle ordne det. Og det koster egentlig ikke ret meget at få dem til at gøre det. Der er mange timer sparet på den måde, og så får man det gjort rigtigt fra start.”

Stifter og partner i Biopejs-shop.dk Casper W. Lanng – læs mere

Bliv din egen distributør i England

Mange danske virksomheder har solgt produkter i årevis gennem distributører i England. Men mange har også oplevet, at distributøren ikke altid har lige dit produkt i fokus.

Skal du udvikle forretningen og øge afsætningen af produkterne, så kan det være tid til at etablere en afdeling i England. Dermed bliver du din egen distributør.

Vi håndterer det lokale lager i England eventuelt med en agent, som er specialist inden for dit forretningsområde og derfor kan sikre distributionen. På den måde får du styr på B2B og brandet i England.

CPIE Services hjælper herudover med alt, hvad der kan sikre indtjeningen og optimere forretningen:

  • Salgsrelaterede opgaver
  • Ledelsesmæssige opgaver
  • Forhandlinger
  • Aftaler og opfølgning.
  • m.m.

”Det at være på eget marked er det tætteste, man kan komme på sine kunder. Det er den højeste kontrol med markedet, man kan få og det ypperste, man kan stræbe efter inden for eksport. Men det kræver, at markedet har en vis størrelse. Det har Storbritannien.”

– Anker Haldan, CCO hos Steinway Lyngdorf – læs mere

Etabler lokalt lager i England

Siden Brexit har det for mange danske virksomheder givet rigtig god mening at etablere sig med lokalt lager i England. CPIE Services etablerer din afdeling i England og håndterer varerne på lageret lokalt. Det betyder, at varer i din forretning i EU sendes til virksomhedens afdeling i England. Herfra sendes håndteres de og sendes ud til kunderne.

Vi står for håndteringen af varer, returnering og bytning af varer i en opstartsfase. Herefter sikrer vi, at du får de rigtige samarbejdspartnere. Dermed løber du en minimal risiko.

Showroom i eller uden for London

Opbyg et showroom i England

Har virksomheden eksklusive produkter eller forhandlere til produkter i high-end klassen, som stiller høje krav til dig og din forretning og gerne vil trække direkte på specialisternes knowhow og serviceres med det samme, så kan det være en rigtig god idé at etablere et showroom i England.

Her kan vi rådgive dig og din forretning til at komme godt i gang, bl.a. om hvor du bør etablere et showroom rent geografisk, så både forhandlere og kunder fremover får lettere adgang til at opleve produkterne.

Gå ind på markedet med eget franchise-koncept

Et franchise-koncept bør altid forsøge sig i England, da der her er rigtig mange kæder, som har opnået stor succes. Med succes i England er din vej banet for at komme ind på det amerikanske marked.

CPIE Services etablerer franchise-afdelinger i England – enten som hovedafdeling, lokalafdeling eller administrativ afdeling.

Har du etableret en hovedafdeling af en franchise-kæde i England, kan din virksomhed opnå et stort skattefradrag på forretningsudvikling og produktudvikling – i nogle tilfælde helt op til 150% af omkostningen.

Relaterede indlæg