Nu lancerer vi ‘England As a Service’

England As a Service

CPIE Services lancerer vores ‘England As a Service’ for dig og din virksomhed, så du hurtigt og nemt kommer ind på det engelske marked.

Det skal være let for dig at etablere din forretning i England og få fordelene med dette kæmpe marked – uden at blive forhindret af Brexit og Corona. Vi kalder det for England As a Service. 

Her er hvordan vi gør det let og hurtigt for dig at etablere dig i England UDEN særlig stor risiko eller omkostninger:

Vi etablerer din filial i England

Vi etablerer en engelsk filial af din danske virksomhed. En filial i England kan startes ganske hurtigt, da der ikke er nogen juridiske udfordringer. Det er blot en kopi af din danske virksomhed og kan være en god måde at starte op, hvis du ønsker en lav risiko og at holde omkostningerne nede.

Vi etablerer et lokalt lager for dig og håndterer dine forsendelser

Efter Brexit har vi erfaret at det er en stor fordel at have lager i England til kortere leverancer og bedre kontrol. England As a Service tilbyder, at du sender dine varer til vores lager i England, så vi kan sende dem videre til dine kunder. At have dine produkter liggende klar i England, giver dig mulighed for hurtige og præcise leverancer. Det gør det også muligt at sælge mere og hurtigere.

CPIE Service håndterer dit lager og klargør dine varer til forsendelse og får de lokale transportfirmaer til at levere til dine kunder. Vi modtager også returvarer hvis det er nødvendigt.

Dette løser  alle udfordringer med alt for lange leverancetider og procestider med told og varehåndtering efter Brexit. Du sparer samtidig store forsendelsesomkostninger pr. ordre.

LÆS OGSÅ! Fulfilment service løser udfordringer med varehåndtering efter Brexit

Vi hjælper med rådgivning og håndtering af administration i England

Da du har en engelsk filial af din danske virksomhed, så er al regnskab og administration håndteret i Danmark. Du skal derfor ikke levere engelsk regnskab til de lokale myndigheder, kun en kopi af dit danske regnskab. Al regnskab og administration er i Danmark, men vi rådgiver dig naturligvis om dine forpligtelser i England.

Vores projektleder sørger for at du har rådgivning og hjælp lige ved hånden

Du får tildelt en projektleder, når du starter at samarbejde med CPIE Services. Målet for dig er at få gang i din forretning i England. Din projektleder sørger for at få startet alt op på kort tid.

Vi kan hjælpe dig med lokale sagsressourcer og marketing

Du sælger stadig dine produkter direkte til dine kunder, som du plejer. Du udvider bare dit salgsområde og forretningsmuligheder – og CPIE Services gør resten. Vi kan også hjælpe med lokale salgsressourcer og marketing, hvis du ønsker.

5 grunde - England As a Service

5 fordele ved England As a Service:

1. Du behøver ikke etablere et selskab

Du skal ikke etablere nyt selskab og administration, da du benytter din danske virksomhed som base. Vi leverer din lokale forretningsadresse og lager, så er du kørende.

2. Du får hurtigt gang i salget

Du kommer hurtigt i gang med salg til dine kunder og nye forretninger. Send varerne til os og dine kunder får leveret på få dage. Ingen bøvl med forsendelser til lande uden for Brexit.

3. Du kan nemt holde omkostningerne nede

Der kan startes med et lille budget og skaleres efter behov. Det betyder, at du kan holder omkostninger helt i bund.

4. Du løber en minimal risiko 

Risikoen for dig og din virksomhed er minimal. Du er hurtig ude af markedet, hvis det ikke giver den ønskede succes. Vi aftaler naturligvis, hvordan vi samarbejder og skulle du ønske at stoppe, så kan vi hurtigt afvikle din afdeling. Der er altid en mulighed for at trække sig hos CPIE Service.

5. Du opnår stor fleksibilitet i aftalen

Du kan hurtigt ændre og udvide uden at skulle tænke på at finde personale, lager osv. CPIE Services ordner det for dig. Vi aftaler løbende, hvordan din engelske afdeling skal fungere, så vi alle får succes.

Hvad koster det?

Vores nye service koster et mindre etableringsbeløb for filialen og opstarten og derefter for din forretningsadresse per måned. Efterfølgende er der kun for løbende omkostninger.

Da vi jo egentlig er din afdeling i England, vil der kun være operationelle omkostninger, der er variable. Du betaler kun de direkte omkostninger for, at vi kan håndtere din afdeling. Vi finder den bedste løsning til dig.

Ring og hør mere på +(45) 7044 4024

Relaterede indlæg