Fulfilment service løser udfordringer med varehåndtering efter Brexit

Fulfilment service i England

CPIE Services har etableret en ny fulfilment service der kan hjælpe dig med at håndtere varer og vareleverancer til dine kunder i England.

Med den nye situation efter Brexit, er det blevet mere vanskeligt at sende produkter til engelske kunder. Der er alt for lange leverancetider og procestider med told og varehåndtering, og der er højere forsendelsesomkostninger pr. ordre.

Desværre har mange virksomheder i Danmark og EU mistet en stor indtjening, da varer er forkert håndteret og i mange tilfælde er blevet returneret.

De engelske kunder er samtidig utilfredse med, at de pludselig skal betale lokal moms og diverse afgifter for at få deres varer udlevet. Det kan nemlig betyde en ekstraregning på helt op til 30 procent oven i købsprisen. De nægter derfor at modtaget dem.

Fulfilment service løser problemerne efter Brexit

Alle udfordringerne er der heldigvis en løsning på.

I stedet for at sende hver enkelt ordre til England, hvor toldbehandling og forsendelsesomkostninger er høje pr. enhed, kan det bedre betale sig at sende varerne på en palle til et lager i UK. Det er nemlig væsentligt billigere at sende små pakker (0-3 kg) til lokal takst end at sende samme pakke fra Danmark til UK. Og her kan en fulfilment service være en optimal løsning, hvis I ikke selv kan håndtere varer i England.

Hos CPIE Services har vi eksempelvis set en virksomhed, der sendte 550 pakker årligt i forskellige størrelser på op til 2 kg spare godt 90.000 kroner. Alene ved at flytte lageret til en fulfilment service i England, ændrede de omkostningerne til forsendelse fra kr. 110.249. – til kr. 20.355, -. Samtidigt får kunderne nu deres varer dagen efter ordren er ekspederet, hvor det før tog 2-4 arbejdsdage.

Toldbehandlingen vil også være anderledes, da du sælger dine egne varer til dit eget selskab og derved sælger til en beregnet kostpris, der så placerer mere af indtjeningen i England i stedet for i Danmark.

Fulfilment service – en god mulighed

En fulfilment service betyder, at CPIE Services:

  • etablerer og håndterer dit engelske firma
  • modtager dine varer på vores lager i England
  • levere dag-til-dag til kunderne i England
  • sikre, at dine kunder får leveret sine varer sikkert, korrekt, uden problemer og uden overraskelser.

En fulfilment service er en god måde at løse udfordringerne ved Brexit. Samtidig er det en god mulighed for virksomheder, som gerne selv vil undgå at håndtere forsendelser.

CPIE Services giver konkrete tilbud på disse fulfilment services baseret på den enkelte virksomheds ønsker og behov. Vores kunder betaler kun for den direkte omkostning. Det er størrelsen af lageret, der afgør prisen. Vi aftaler prisen for håndteringen enten per ordre eller for tiden, vi bruger.

Undgå moms – slå til med skarpe priser

En anden fordel er, at det i UK ikke er nødvendigt at registrere moms, før den forventede årlige omsætning er £85.000. Det er en fordel i en opstartsperiode, hvis I ønsker at stå med skarpe priser i England lige nu.

LÆS OGSÅ! Eksport til England? Få styr på din forretning 

LÆS OGSÅ! Så kom Brexit – vi guider dig til de nye regler for varesalg

Ring og hør nærmere på 70444024, hvis du vil vide mere. 

Relaterede indlæg

Overvejer I strategisk etablering i UK?

Overvejer I at etablere selskab og dermed være jeres egen distributør i England? Vores danske team er af og til i København - book et møde allerede nu...