Kom hurtigt op i gear med en god start i udlandet

Kom op i gear

Brug sommeren til at få styr på dit nye forretningseventyr eller benyt den ekstra ro til at køre forretningen op i næste gear.

Som iværksætter kender vi betydningen af at være et skridt foran. Spar tid og penge og få en god opstart i udlandet. Få hjælp til etablering af din forretningen i udlandet hen over sommeren, eller til at få sat skub i næste fase af dit udenlandseventyr.  Vi har dygtige rådgivere med mange års erfaring, der står klar til at guide dig.

1. Mange års erfaring og netværk i udlandet

Hos CPIE Services kender vi alt til at etablere sig i udlandet. Ikke kun som rådgivere, men også i praksis. Vi har selv etableret os i udlandet og har mange års erfaring fra både England, Holland, Norden og andre steder i verden.

Vores team af medarbejdere har mange års erfaring i etablering og drift af udenlandske selskaber. I samarbejde med vores store netværk af agenter, banker og kontorer i de respektive lande, kan vi sikre dig en korrekt rådgivning og etablering af selskaber og bankkonti.

Vores medarbejdere taler alle dansk og engelsk, og vi gør vores yderste for at guide dig om mulighederne, når det kommer til oprettelse af internationale selskaber og bankkonti m.v.

>> 8 fordele ved at være iværksætter i England

>> Derfor bør du overveje at udvide forretningen i Norden

>> Få hjælp til hurtig og professionel etablering i Holland

2. Fast pris på etablering og administration

Vi har en daglig rutine i de processer, det kræver for at hjælpe dig optimalt og sikre, at alle informationer bliver behandlet fortroligt og korrekt.

CPIE Services tilbyder at oprette et engelsk selskab til en fast pris for etablering og for administration i 12 måneder. Etableringen indeholder ansøgning af tilhørende bankkonto i England, kontoradresse samt kontakt til revisor og eventuelt juridisk assistance. Efter 12 måneder håndteres den årlige administration af selskabet for en fast pris.

Læs mere eller ring og hør for tilbud på det land, du vil starte op i på 70444024.

3. Faste services – hurtig og effektiv håndtering

Vi tilbyder en række services, som gør, at du kan koncentrere dig om det væsentlige – nemlig din forretning. Vi tilbyder bl.a.:

  • Telefonservice og telemarketing
  • Møder og administration
  • Møder og forretningsaktiviteter
  • It-service; Web design, hosting, mail, marketing
  • Fulfilment service, der kan hjælpe dig med at håndtere varer og vareleverancer til dine kunder i England
  • Etablering af showroom.

 

Ring og fortæl om dine behov, så kan vi i de fleste tilfælde hjælpe dig eller finde den rette partner.

4. Netværk af rådgivere og forretningspartnere

Vi har desuden et etableret netværk i udlandet, som kan gøre din opstart langt lettere. Vi etablerer bl.a. kontakt til lokale rådgivere som revisor og advokat, der ordnede alt det praktiske i forbindelse med etablering af selskab, bankforbindelser osv. Det var meget hurtigt og effektivt.

I vores netværk af forretningsforbindelser findes der også dygtige og erfarne rådgivere inden for:

  • Formue forvaltning
  • Investorer
  • Business Angels.

 

Ring og hør nærmere på 70444024.

Relaterede indlæg