Hjælp en god ven eller partner og opnå 25% i rabat

Rabat 25%

CPIE Services lancerer et nyt program, hvor vi hjælper hinanden. Når du anbefaler en ven eller en partner til at være kunde hos CPIE Services, får du op til 25% rabat på din næste regning.

Vi skal alle hjælpe hinanden. Nu, hvor verden så småt er ved at komme i gang igen, er det vigtigt at øge vores aktiviteter. Er du kunde i dag hos CPIE Services – eller tænker på det – så er det en fordel for dig at ringe til en ven. Så kan du nemlig opnå en bedre aftale med os og opnå op til 25% rabat.

Er du medlem af en organisation, så kan der også være en god rabat for medlemmer, som ønsker fodfæste i England. I 2020 udvidede vi med en ny afdeling i Holland. I dag samarbejder vi med hollandske SMV-organisationer. Sammen hjælper vi de hollandske virksomheder med at etablere sig i England og få yderligere fodfæste. Vores team i Holland mødes løbende med organisationerne og virksomhederne og diskuterer løsninger og muligheder, der sikrer deres succes.

Når vi er flere, som står sammen, kan alle nyde godt af samarbejdet.

Få styr på din moms i England

Sådan opnår du rabat:

  • Har du en ven og forretningspartner, der overvejer at etableres sin egen forretning eller udvide den eksisterende forretning internationalt, så kontakt os. Du kan også lade din ven ringe og referere til dig, og så er rabatten i hus.
  • Er du medlem af en organisation eller et forretningsnetværk, så kan du introducere CPIE Services, så medlemmerne opnår rabat.
  • Hvis du ser muligheder for at samarbejde tættere sammen med CPIE Services, så lad os får en snak, og vi vil hjælpe dig til succes.

Lad CPIE Services hjælpe dig at etablere din virksomhed i England. Vi leverer din adresse, passer dit lager, leverer dine varer og sikrer at din forretning kører let og smertefrit. Mange ejere benytter også England til at komme videre ud i verden, så lad os få en snak om mulighederne.

Kontakt os i dag

*Muligheden for rabat gælder hele juni 2021

Relaterede indlæg