Så kom Brexit – vi guider dig til de nye regler for varesalg

100% styr på varesalg i UK

Varesalg: Endelig er der lavet en aftale om Englands udtrædelse af EU. Selv om der ikke pålægges afgifter på varer og ydelser, er der mange områder, hvor virksomhederne skal være klar til den nye verden.

Varesalg fra EU til UK

Set fra England er eksport stadig det samme – kun med ganske få nye regler.

Hvis du derimod sidder i EU og skal sælge dine varer til virksomheder i England, er det en lidt anden sag. Nu skal du sikre, at dine produkter er korrekt registreret med oprindelsesland, told og eventuelt afgifter. Det er lidt mere arbejde end tidligere, men burde være overkommeligt.

Her er så et lille dilemma omkring varesalg …

Hvis du som virksomhed i EU ønsker salg af varer/produkter til privatpersoner i UK, skal virksomheden momsregistreres i England, og din virksomhed skal afregne normal moms i UK. Det er naturligvis ekstra arbejde og administration, hvis det kun er en gang imellem, at dine engelske kunder bestiller varer. Desuden er der også forskel på, om dit varesalg er over og under € 150 per order/fortjeneste.

Her er det så igen, at CPIE Services kan hjælpe dig. Hvis du ønsker at sælge dine produkter og services i UK, vil du have en klar fordel med et engelsk selskab.

  • Vi leverer det engelske selskab med en forretningsadresse
  • Vi sikrer, at du får styr på din import og leverancer
  • Vi sikrer, at du har styr på regnskabet
    – alt det, som vi hjælper mange af vores kunder med i dag.

Varesalg i England

England byder stadig på mange fordele

Du skal huske på, at England er et vigtigt eksportmarked for danske virksomheder, og mange danskere kigger mod England, fordi:

  • du her får adgang til et enormt marked med omkring 65 millioner mennesker
  • du får den bedste start på en internationalisering af virksomheden
  • England giver op til 230% i fradrag på udviklingsomkostninger
  • England er et af de mest erhvervsvenlig lande i Europa.

England har en stor interesse i at skabe gode muligheder for dig og din forretning. Derfor vil England stadig være en vigtig handelsnation.

Ved at være til stede i England bliver vejen ind i England og det engelske marked nemmere for dig, end hvis du står udenfor.

CPIE Services står meget gerne til rådighed med hjælp og assistance. Vi samarbejder med lokale revisorer og advokater, hvis der er behov for detaljerede informationer.

Rejser til England

Det er naturligvis stadig muligt at rejse til England som turist, og hvis du arbejder, men nu skal der være styr på forsikring, mobilroaming, kørsel, længde på rejsen og andre ting, som ikke er nødvendige, når du rejser inden for EU. Så det kræver nok lidt bedre planlægning i fremtiden.

Relaterede indlæg