Der er stadig fuld damp på i England

Forretning UK

Der er store udviklingsmuligheder i England for din virksomhed. Det er tydeligt, når man kigger på de 100 mest succesfulde iværksættere i UK. 

I England skal det stadig være enkelt og hurtigt at have sin egen forretning. For England er virksomheder hjerteblod, da de udgør omkring 36 procent af Englands omsætning, og cirka halvdelen af arbejdsstyrken. Det er yderst vigtigt for England, at der er vækst i de små virksomheder, så fra regeringens side sikres der plads og arbejdsro.

Når du etablerer et selskab i UK og kører det, hvorfra du befinder dig, er det ikke særligt kompliceret. Der er nogle simple regler, der skal overholdes, og nogle få tidspunkter på året, der er vigtige, og ellers skal du bare fokusere på din forretning.

100 succesfulde iværksættere i UK

Du skal huske på, at England er et land med mange mennesker og mange facetter. England er stadig et kæmpe marked for danske og udenlandske virksomheder og en stor spiller på det internationale marked. Det er ikke unormalt, at engelske virksomheder har succes. Gennem de seneste 20 år er der etableret 72 “unicorn”-virksomheder. Alle er start-ups i England og har ifølge investuk.com en værdi på mere end $1BN.

Ifølge en liste fra Financial Times har de 100 mest succesfulde iværksættere i UK etableret deres virksomhed inden for de seneste 10 år. Alle med milliardomsætning og tusindevis af ansatte. Se The UK’s top 100 entrepreneurs.

Financial times

Selskabsskatten er lav

England har stadig en meget lav skat på overskuddet i din forretning. Hvis din forretning i England har et overskud på £ 50.000 eller under, så er selskabsskatten kun på 19%.

For nye virksomheder og startups er det en ganske lav sats, og du beholder flest mulige penge i selskabet. Det er først efter en højere nettoindtjening i selskabet, at der beskattes med 25 procent.

Der fortages mange investeringer af regeringen og virksomheder. Med et selskab i England har du stadig store udviklingsmuligheder, og der er plads til innovation og gode forretningsideer. Da der for tiden er økonomiske udfordringer i England er priserne igen kommet ned på et fornuftigt niveau.

Du kan igen oprette filial i Danmark

Siden Brexit har det ikke været muligt at etablere en dansk filial af et engelsk selskab. Efter nogle år med juridisk arbejde i EU og England, er det nu muligt igen at etablere en filial i Danmark og i andre lande. Læs mere her

10 gode fordele ved et selskab i England

Og så skal du da ikke snydes for en liste med 10 fordele ved et selskab i England.

1. Nul kapitalkrav
2. Billigere bogføring
3. Begrænset revisionspligt
4. Billigere revision
5. Aktionærlån er tilladt
6. Hurtig etablering
7. Skattesatsen er lavere end i Danmark – 19% for små og mellemstore virksomheder
8. Ingen krav til momsregistrering før der omsættes for 735.000 kroner årligt i UK
9. Etablering i løbet af få dage
10. CPIE Services hjælper dig igennem fra A til Z.

Er du nysgerrig? Så kontakt os og hør mere. Vi tager altid udgangspunkt i dig og din forretning.

 

Relaterede indlæg