4 fordele ved Brexit du ikke har tænkt på

Brexit

Der er også fordele ved Brexit. Vi løfter her sløret for 4 fordele, du sikkert ikke har tænkt over.

Brexit har skabt usikkerhed og forandringer for virksomheder, der driver handel mellem Storbritannien og EU-landene. Siden Brexit blev endeligt gennemført den 31. december 2020 har mange virksomheder haft fokus på at løse de nye udfordringer.

En af de største ulemper er, at Brexit har haft indvirkning på handelsforholdene mellem Storbritannien og EU-landene. Det er f.eks. blevet lidt mere besværligt og dyrere at eksportere til EU-landene og omvendt. Men det betyder ikke, at der ikke kan være fordele ved at starte virksomhed i England efter Brexit.

Vi løfter her sløret for 4 fordele, du helt sikkert ikke har tænkt over.

1. Adgang til det britiske marked

England er stadig en af de største økonomier i verden, og det britiske marked kan være attraktivt for danske iværksættere, der ønsker at udvide deres forretningsaktiviteter. Vil du ind på det britiske marked, så er det en fordel, at du etablerer dig i England, da du dermed får en helt anden adgang til det britiske marked, fordi du er tilstede med et engelsk selskab. Det er f.eks. langt nemmere at øge din kundebase og indtjening, når du er etableret i England.

2. Nedsat konkurrence fra EU-virksomheder

Brexit har allerede medført, at nogle EU-virksomheder vælger at fokusere mindre på handel med Storbritannien. Det kan betyde mindre konkurrence fra disse virksomheder på det britiske marked.

3. Støtte fra britiske myndigheder

Den britiske regering ønsker vækst og er derfor mere tilbøjelig til at støtte britiske virksomheder efter Brexit for at styrke den britiske økonomi og skabe job. Det kan betyde, at danske iværksættere, der starter virksomhed i England, kan drage fordel af forskellige støtteordninger og incitamenter, der kan hjælpe med at få virksomheden op at køre og vokse.

4. Fleksible reguleringer

Efter Brexit har Storbritannien større frihed til at fastsætte sine egne reguleringer og love. Dette kan betyde, at reguleringer og love kan blive mere fleksible og tilpasset de specifikke behov for danske iværksættere, der starter virksomhed i England.

Med succes i England har du et springbræt til resten af verdenen. Er du nysgerrig på at høre mere om dine muligheder i England, så kontakt CPIE Services.

Relaterede indlæg

Overvejer I strategisk etablering i UK?

Overvejer I at etablere selskab og dermed være jeres egen distributør i England? Vores danske team er af og til i København - book et møde allerede nu...