Covid-19: Du kan stadig oprette selskab i England – UDEN problemer

Covid-19! Opret selskab fra DK

Covid-19: Du behøver IKKE rejse til England for at etablere selskab og bankkonto

Regeringen i Danmark har besluttet at lukke Danmark ned for at reducere spredningen af covid-19. Udenrigsministeriet frarådet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden frem til mandag den 13. april. Men det betyder reelt ikke noget for dig, som gerne vil oprette selskab i England.

Hos CPIE Services kan vi hjælpe dig med at åbne dit nye selskab i England og oprette konto. Du behøver IKKE rejse til England.

Kontakt os i dag på telefon +(45) 7044 4024 – eller fang os på chatten via Cpieservices.dk. Skriver du til os, kan vi aftale et Skypemøde om din forretning.

10 fordele ved et engelsk selskab

Når du skal stifte et engelsk selskab, er der et minimum af administration og regler i forhold til Danmark. Regnskabet er simpelt i forhold til det, du kender fra Danmark. Og som dansker kan du sagtens etablere et selskab i England – også selvom vi lige nu er ramt af covid-19 i hele Europa.

Se de 10 fordele her:

1. INTET kapitalkrav
2. Hurtig etablering
3. Billig bogføring og revision
4. Begrænset revisionspligt
5. Aktionærlån er tilladt
6. Lavere skattesats end i Danmark – virksomhedsskatten falder til 18% i april
7. Ingen krav til momsregistrering med mindre du omsætter for 735.000 kr. årligt i UK – dvs. at du reelt ikke skal betale moms, hvis du kun omsætter i lande uden for England
8. Vanskeligere at foretage omstødelse for en kurator
9. Anonymitet (i flere tilfælde)
10. Bedre kreditorbeskyttelse.

Relaterede indlæg