Er du træt af at IVS er afskaffet?

Træt af at IVS er afskaffet - så overveje Limited i England

IVS: Er du en af dem, som ærgrer dig over, at IVS ikke længere er en mulighed i Danmark?
Har du allerede et IVS, som SKAL omdannes til et ApS?
Er du iværksætter og drømmer om et eventyr i udlandet?
Har du et IVS, men er moden til at tænke større – og nå ud på flere markeder?
Ønsker du en frisk start som iværksætter – måske i England?


IVS er afskaffet i Danmark. Måske er det nu du skal overveje et engelsk Limited (Ltd). Står du og skal omdanne til eller oprette et ApS og indskyde min. 40.000 kroner, så er det måske værd at overveje, hvad der er optimalt for dig og din forretning i fremtiden, nu hvor IVS ikke længere er en mulighed.

5 fordele ved at vælge Limited i England

1) INTET KAPITALKRAV
I England har man ikke krav om indskud af kapital, når der oprettes et selskab. Limited er en standard selskabsform på linje med et ApS. Det er helt op til virksomheden selv at indskyde kapital.

2) NEMT FOR DIG SOM DANSKER
Du kan nemt og hurtigt etablere et selskab i England og have en filial i Danmark. Det gør det nemmere for dig at vækste på et internationalt på et engelsktalende marked. Det er helt normalt for en dansker at have selskab i udlandet – også i England. Ja, faktisk er England et godt sted at starte, fordi vi som danskere har let ved at begå os sprogligt.

3) BEGRÆNSEDE KRAV TIL MOMS
Når det gælder moms, er det faktisk meget enkelt i England. Der er ingen krav til at du skal være momsregistreret, før du omsætter for mere end 735.000 kroner i England. Det betyder, at hvis du sælger dine varer uden for England, så skal du rent faktisk ikke foretage momsafregning.

4) FRISK START
Få en frisk start i England, hvis du ikke vil/kan etablere selskab i Danmark.

5) FORDELAGTIGT EJERSKAB
Du kan selv bestemme, om du vil være registreret som ejer af et engelsk selskab. Du kan få andre fx CPIE Services til at være ejer, del-ejer eller direktør (det vi kalder ’nominee’).

Har du CPIE Services som stedfortræder kan vi etablere et Limited på bare 24 timer og oprette en firmakonto i løbet af få uger. Vi etablerer en filial i Danmark og kan hjælpe dig med at ansøge om en bankkonto.

Opret Ltd på blot 24 timer

Relaterede indlæg

Overvejer I strategisk etablering i UK?

Overvejer I at etablere selskab og dermed være jeres egen distributør i England? Vores danske team er af og til i København - book et møde allerede nu...