Brexit kan være en kanon mulighed for vækst

Brexit mulighed: Derfor bør du være i England

BREXIT MULIGHED: Brexit er ikke nødvendigvis en rygende pistol. Det kan også være en kanon mulighed

Der er mange meninger om Brexit. Gennem de seneste år er der blevet drøftet alle mulige udfald af Brexit. Det ender, når klokken slår 12 den kommende nytårsaften – og der er ikke længe til.

Ingen ved endnu, hvad Brexit konkret betyder, før om flere år. Alligevel kan Brexit være en god mulighed for dig og din forretning – særligt hvis du har et mål om at indtage det engelsktalende marked. England er nemlig stadig et vigtigt marked for Danmark.

LÆS OGSÅ! England er et vigtigt eksportmarked for danske virksomheder

Brexit er en realitet og en god mulighed lige om lidt

Mange har ønsket Brexit, og utrolig mange både i og uden for UK har forbandet ideen med, at UK går ud af EU. Uanset hvilken overbevisning du har, er det helt sikkert, at det er en stor ændring for mange forretningsdrivende, men det betyder ikke, at det kun er et problem. Slet ikke.

Brexit er en realitet, og så er det nu, du skal tage stilling og måske få etableret din forretning i England, så det åbner muligheder frem for at skabe forhindringer.

Vær til stede i England – det er faktisk nemt

Gennem de seneste år har vi plæderet for at etablere et selskab i England, og det er nu væsentligt at kunne gå i gang.

Når du har etableret din forretning  i UK, viser du, at du tror på din forretning i England og ønsker at samarbejde – uanset situationen. Det er et vigtigt signal og gør vejen ind i England nemmere for dig.

Desuden får du nogle helt unikke muligheder som f.eks.:

  • adgang til et enormt marked
  • fordelagtige skatteforhold, når du udvikler i din forretning
  • lettere adgang til en internationalisering af din virksomhed.

Brexit: Derfor er England vigtig at satse på for din forretning

Nemt at etablere sig i England

Hos CPIE Services har vi mange kunder, der allerede har etableret en engelsk selskab med en dansk filial. De har allerede foden inden for i England, og samtidig en filial, der er registreret i Danmark. Det kan de benytte til det danske marked – med dansk CVR-nummer og bankkonto – og til dine aktiviteter i EU.

Det er nok den mest fleksible løsning i Europa, da den er unik for Danmark. I andre lande skal du etablere selskaber og lave regnskaber i hvert land, men her skal du kun lave virksomhedens regnskab i England. Naturligvis kan det skabe nogle udfordringer, når der skal flyttes varer mellem Danmark, EU og England, men det kommer der også en løsning på.

Overvejer du at stifte selskab? Så er der tre fordele ved at etablere et selskab i England:

  1. Hurtig og let etablering af selskab
  2. Simple administration
  3. Minimal revision

Mange mener, at Brexit var skudt helt forbi målet, men du kan lige så godt se det som en kanon mulighed for dig for at få skabt ny forretning og vækst i England og udlandet.

Relaterede indlæg