8 fordele ved at være iværksætter i England

Iværksætter i England

Overvejer du at kaste dig ud i et eventyr som iværksætter internationalt – så kan England være et godt sted at etablere dig.

Der er meget at tænke på som iværksætter – og det er vigtigt at få mest mulig hjælp fra familie, venner, partnere og naturligvis fra myndigheder. Ud over at have en god forretningsplan, skal du også have styr på din organisering, placering og din økonomi. At etablere et selskab til dine aktiviteter skal sikre, at du ikke personligt kan komme i klemme.

Det er desværre ikke blevet lettere i Danmark at etablere sig som iværksætter og specielt ikke, hvis du også skal have en bankkonto til din forretning.

Engelsk selskab til din internationale forretning

Hvis du har internationale planer, bør du måske overveje at etablere selskabet i England. Her er ikke krav til startkapital, og med hjælpe fra CPIE Services kan du sikre en bankkonto til din forretning.

Det er ganske normalt at have sit selskab i England – også for danskere. Og der går formentlig ikke så lang tid endnu, før vi igen kan etablere en dansk filial til dit engelske selskab. Det arbejdes ihærdigt på det hos Erhvervsstyrelsen og Companies House.

Ingen krav om kapital

Nu stopper muligheden for at etablere et dansk IVS-selskab, så nu skal alle, der ønsker et selskab i Danmark, som minimum opfylde kapitalkravet på 40.000 kroner. Der er ikke krav om kapital i England.

Få adgang til netværk og viden om markedet

CPIE Services har hovedkontor i England. Vi kan rådgive dig om markedet og hjælpe dig med din forretningsplan. Vi har et stort netværk af dygtige rådgivere og kan desuden hjælpe dig i kontakt med andre iværksættere, som allerede har taget springet.

Få en gratis indledende snak med os – måske kan vi punktere nogle af dine bekymringer. Det koster dig ikke noget.

Er du allerede i gang i Danmark?

Vil du gerne vækste uden for Danmarks grænser, er England interessant for dig som dansk iværksætter. Vores erfaring er nemlig, at danske iværksættere begår sig godt på det engelske marked. Det er let at etablere sig som dansker, da der er færre krav til virksomheder end i Danmark.

Med et enkelt set-up kan du etablere dig på markedet. Og husk, at vi også er i England og kan rådgive dig og åbne vores netværk for dig.

Skat på aktieindkomst stiger i Danmark

I Danmark er der netop igangsat en øget skat på aktieindkomst, som vil blive 45%. Hvis du bor i England, er skatten omkring 20%, afhængig at størrelsen af beløbet. Men afhængig af konstruktionen, kan aktier og optioner lægges i et engelsk selskab i stedet. Så er der kun 19% i skat på overskuddet. Måske værd at overveje.

8 fordele ved et engelsk selskab

1. INTET kapitalkrav
2. Begrænset revisorpligt
3. Aktionærlån er tilladt
4. Lavere skattesats (virksomhedsskatten er faldet til 19%)
5. Ingen krav til momsregistrering (før du omsætter for 735.000 kroner om året i UK)
6. Director services muligt
7. Bedre kreditorbeskyttelse
8. Vanskeligere at fortage omstødelse for kurator.

Relaterede indlæg