Ekspander din forretning i UK – lokale eksperter hjælper dig godt i gang

Vil du gerne ekspandere? Så giver det stadig rigtig god mening at etablere sig på det engelske marked. Kend dine muligheder. Vi guider dig til den bedste start eller genstart.

Eksport er den optimale måde at ekspandere og udvide forretningen. Hvis produkterne og virksomheden er klar til nye markeder, er det normal praksis at eksportere til EU-landene. Det kræver naturligvis en god plan og ressourcer at komme godt fra start, men herudover er der ganske få forhindringer ved at eksportere til EU.

England har også altid været et interessant område for eksport for danske virksomheder. Det er et kæmpe stort marked, og det baner vejen for at ramme hele det engelsktalende marked. Efter Brexit er det imidlertid blevet mere udfordrende, end vi alle håbede på. Men hos CPIE Services har vi stor ekspertise i at guide dig til en god start. Med hovedkontor i England følger vi hele tiden udviklingen, har lokale eksperter og en god dialog med myndighederne. Vi har allerede hjulpet rigtig mange (meget forskellige) danske virksomheder efter Brexit.

Disse virksomheder hjælper vi

Der er mange spørgsmål, der skal svares på, når du skal i gang med eksport og internationalisering af dine produkter og din virksomhed. Det tager tid at få lagt strategien. Derefter skal den eksekveres. Der er også mange andre faktorer, der skal være på plads. Når du nu skal i gang med planlægningen af din eksport til England, så lad os få en snak. Vi kender til det hele og kan hjælpe dig i din konkrete situation.

Her er nogle af de typer forretninger, vi har hjulpet:

  • Danske virksomheder med eksisterende eksportforretning
  • Virksomheder, der sælger deres produkter på mange markeder – også i England. For disse virksomheder gælder det, at salg og leverancer direkte til engelske kunder er blevet en udfordring efter Brexit. Der skal registreres og håndteres moms og told, når produkterne skal sendes. Vi ved, hvor besværligt det er, når produkter skal byttes eller returneres.

Opret egen virksomhed med lokalt lager i England

Siden Brexit har vi hjulpet rigtig mange virksomheder med at etablere sig i England. Vi etablerer en afdeling i England og håndterer varerne på lageret for jer.

Kort fortalt sendes jeres varer til jeres egen virksomhed i England. Herfra sendes varerne til jeres kunder. Alt det sørger vi for. Skal der returnere eller byttes varer, så klarer vi også det.

Vi kan håndtere alt dette for jer i starten. Når succesen er fuldstændig, sikrer vi, at I får de rigtige samarbejdspartnere. Dermed løber I en minimal risiko.

Bliv jeres egen distributør i England

Mange virksomheder har solgt sine produkter i årevis gennem distributører i England. Det er jo også ganske fint, hvis distributøren sikrer, at lige netop jeres produkter har højeste fokus, at forretningen udvikles, og at jeres produkter er i front med stor afsætning. Hvis ikke, er det måske tid til at se på andre løsninger.

CPIE Services etablerer jeres afdeling i England, så I kan være jeres egen distributør. Vi håndterer jeres lager i England eventuelt med en agent, som er specialist inden for jeres område og derfor kan sikre jeres distribution. På den måde får I styr på jeres B2B og jeres brand i England.

CPIE Services hjælper hertil med salgsrelaterede opgaver, ledelsesmæssige opgaver, forhandlinger, aftaler og opfølgning. Alt der kan sikre jeres indtjening og optimere jeres forretning.

Etabler dansk franchise-koncept i England

Både nye franchise-virksomheder og eksisterende franchise-kæder er interesserede i det engelske marked. Et dansk franchise-koncept bør altid forsøge sig i England, da der er mange kæder med stor succes. Desuden er en god succes i England den letteste vej til USA, hvor markedet er enormt.

Vi etablerer jeres franchise-afdeling i England. Det kan enten være som hovedafdeling eller som lokal administrativ afdeling.

En fordel ved en etablere hovedafdeling af en franchise-kæde i England er, at du kan opnå stort skattefradrag på forretningsudvikling og produktudvikling. I nogle tilfælde helt op til 150% af omkostningen. Vi har etableret nye masterfranchise-afdelinger i England og engelske administrative hovedafdeling.

Ekspander din forretning i UK

Opbyg et klimavenligt brand med lokal produktion

Som vi alle ved, bør vi tænke grønnere og handle lokalt. Flere og flere danske virksomheder producerer delvist i Danmark og resten i lokalområdet, hvor de sælger for at være så grønne som muligt. Det er en stor fordel at producere lokalt, også selv om det er danskudviklede eller danske produkter.

Vi etablerer jeres lokale afdeling i England. En fordel ved en etablere afdeling i England er, at du kan opnå stort skattefradrag på forretnings- og produktudvikling og i nogle tilfælde helt op til 150% af omkostningen.

CPIE Services finder jeres lokale partnere, som kan stå for at færdiggøre jeres produkter og sikre den lokale distribution. Så er jeres grønne danske virksomhed også en grøn engelsk virksomhed.

Læs med i de kommende uger, hvor vi dykker dybere ned i mulighederne.

LÆS! Opbyg et grønt og klimaneutralt brand med lokal produktion

Relaterede indlæg

Overvejer I strategisk etablering i UK?

Overvejer I at etablere selskab og dermed være jeres egen distributør i England? Vores danske team er af og til i København - book et møde allerede nu...