Opret engelsk selskab på 24 timer

Opret selskab i England på bare 24 timer

Opret engelsk selskab i dag – vær klar i morgen! Vidste du, at det kun tager 24 timer at oprette et selskab (Ltd) i England?

Hvorfor gøre det så kompliceret? Vi vil gerne gøre det nemt og enkelt for dig at komme ind på det engelsk marked ved at oprette engelsk selskab på blot 24 timer.

Vi har hovedkontor i England. Vi har selv stiftet selskaber i England. Vi kender alt til krav og regler, der er til sig, som virksomhedsejer. Og vi taler både dansk og engelsk, da vi er et blandet team, men hvor alle taler begge sprig.

Vi kan oprette et engelsk selskab – det vil sige et Limited (Ltd) – inden for et enkelt døgn – og ja, så er du faktisk allerede i gang med dit nye selskab og kan fokusere på vækst på hele det engelsktalende marked. Det er da enkelt.

Opret engelsk selskab! Det skal du have klar

Det kræver ikke ret meget at komme i gang. Vi skal blot bruge disse info:

  • Navn og adresse på ejer
  • Forslag til firmanavn
  • Kopi af dit pas
  • En beskrivelse af din forretning.

Og hvad så med bankkontoen?

Det tager lidt længere tid at få en bankkonto end at oprette et engelsk selskab. MEN da vi nu kender dig og din forretning, går det faktisk ganske hurtigt.
Vi skal bare vide lidt omkring dine forventede indtægter og udgifter og så skal vi nok guide dig til bankens krav. Så er du kørende.

Behøver du en revisor? – Ingen bekymring. Det klarer vi også. Vi har et stort netværk af dygtige rådgivere, så her kan vi hjælpe dig videre til den rette specialist.

For os er det vigtigt, at administration og lovkrav ikke er nogen byrde. For alt det har vi 110 procent styr på. Vi sørger for, at du til enhver tid lever op til alle krav fra de engelske myndigheder. Fordelen for dig er desuden, at du ikke er underlagt de samme krav fra myndighederne i England som i Danmark. Det er faktisk ganske enkelt.

Opret engelsk selskab og bankkonto i dag?

Kontakt vores team. De sidder klar til at tale med dig om alle spørgsmål vedrørende oprettelse af engelsk selskab og bankkonto. Husk! Du kan også chatte med os her på hjemmesiden.

Telefon
+45 70444024

Mail:
kontakt@cpieservices.dk

Udfyld formular

Relaterede indlæg