Opbyg et grønt og klimaneutralt brand med lokal produktion

Grøn profil i UK?

Flere og flere danske virksomheder producerer delvist i Danmark og resten lokalt, hvor de sælger, for at være så grønne som muligt. Det er en stor fordel at producere lokalt, også selv om det er danskudviklede eller danske produkter. Lad jeres grønne danske virksomhed blive en grøn engelsk virksomhed.

Klimaet har lige nu hele verdens interesse. Som virksomhed har det aldrig før været så vigtig at brande sig som CO2-neutral, slå sig op på råvarer produceret lokalt og på bæredygtighed.

UK investerer i klima

I England er der et stort marked i at tænke grønt. Da England er en ø, ligger det mere naturligt at have styr på miljøet end i andre lande, netop fordi man er isoleret fra Europa. Når der sker et uheld, hvor miljøkatastrofen truer, er der ligeledes store grupper af englændere, der starte kampagner og opponerer højlydt.

Glasgow er netop nu vært for COP26, hvor premierminister Boris Johnson opfordrer os alle til at tænke os mere om, alt imens regeringen i UK investerer ganske store beløb på området.

Dansk kvalitet med grøn profil

Klimadebatten opfordrer i høj grad til, at vi i fremtiden producerer til det lokale marked, vi er på. Hvis du producerer dine fysiske produkter fuldt ud i Danmark og sender dem til England, sætter du et miljøspor, der er større, end hvis du producerer i England.

Et stigende antal danske virksomheder, som vækster i udlandet, vælger derfor at lægge en del af produktionen i Danmark, mens de lægger resten af produktionen i de lande, hvor de sælger, for at være så grønne som muligt. Nogle producerer endda alt lokalt – dog baseret på dansk udvikling og teknologi. Hermed slår de sig både op på dansk kvalitet med en grøn profil.

En fordel ved at etablere afdeling i England er, at du kan opnå stort skattefradrag på forretningsudvikling og produktudvikling – i nogle tilfælde helt op til 150% af omkostningen.

Små skridt for klimaet gør en forskel

Der er ingen tvivl om, at klimarejsen for langt de fleste virksomheder er lang over de næste mange år. Kravet fra omverdenen vil kun vokse. Netop derfor handler det om at starte et sted, som giver mening for både jer og jeres kunder. Husk på! Små skridt gør en forskel – også for jeres brand.

I England er det væsentligt lettere end de fleste andre lande at starte den nye rejse som klimavenlig virksomhed. CPIE Services kan hjælpe med at etablere jeres lokale afdeling i England. I får således en base for både produktion og forretning. Vi finder jeres lokale partnere eller personale til at færdigøre jeres produkter og sikrer den lokale distribution. Så er jeres grønne danske virksomhed også en grøn engelsk virksomhed.

LÆS OGSÅ! Ekspander din forretning i UK – vi hjælper dig godt i gang

Relaterede indlæg