Nyt samarbejde med GrowYellow

GrowYellow - vækst din forretning i over 10 lande

CPIE Services har indgået et nyt, spændende samarbejde med GrowYellow, som er aktive i hele 19 lande.

I samarbejde med GrowYellow kan vi fremover styrke dit salg og din forretning i England og andre lande. Eksempelvis er CPIE Services ved at etablere sig i Holland, hvor GrowYellow er aktive. De arbejder i hele 19 lande og på 14 sprog i Europa. Samarbejdet bygger derfor bro mellem England og resten af EU.

Med over 70 aktive salgs- og marketingfolk er GrowYellows mission at hjælpe virksomheder hurtigt og effektivt med at starte, udvikle og udvide din forretning.

Hos CPIE Services er vi rigtig glade for det nye samarbejde. Vi tror på, at det kan kickstarte udvikling og vækst hos mange af vores kunders forretninger i udlandet.

GrowYellow

GrowYellow et on-demand salgsteam

GrowYellow arbejder som et on-demand salgsteam, og repræsenterer din virksomhed og produkter. De bruger lokalt markedskendskab og salgskontakter til at øge dine indtægter hurtigst muligt.

Du får en gennemprøvet samarbejdspartner, der arbejder med dig og din organisation for at stimulere og øge vækst. Vigtigst er, at de fokuserer på at opbygge virksomheder og teams, der giver en langsigtet vækst. Deres løsning giver dig alle fordelene ved, at du får en erfaren salgsledelse og styring – uden at skulle ansætte folk.

Kontakt CPIE Services for at høre nærmere om dine muligheder + 45 7044 4024!

LÆS OGSÅ! Tænk internationalt før dine konkurrenter

Relaterede indlæg

Overvejer I strategisk etablering i UK?

Overvejer I at etablere selskab og dermed være jeres egen distributør i England? Vores danske team er af og til i København - book et møde allerede nu...