Nyt samarbejde med advokat Jackie Phillip

Styrk din forretning med Iværksætter-Bestyrelse

Hos CPIE Services vil vi gerne hjælpe dig med at udvikle din nye eller eksisterende virksomhed. Vi har derfor indgået et spændende samarbejde med advokat Jackie Phillip.

Er du bosiddende i Danmark, så kig nærmere på denne bestyrelsesuddannelse hos Iværksætter-Bestyrelse. Det er en modul-opbygget bestyrelsesuddannelse med fokus på iværksætter-virksomheder – en 100% dedikeret uddannelse af top profiler i dansk erhvervsliv der bl.a tæller Jackie Phillip, Morten Wagner

Det får du ud af uddannelsen

  • Overblik over forretningen
  • Du udvikler din økonomiske sans til at træffe de rigtige beslutninger
  • Du bliver klædt på til at lave den rigtige strategi for virksomheden
  • Du bliver en bedre menneske-kender, og får ansat de rigtige folk omkring dig

Uddannelsen giver dig konkret viden og knowhow inkl. eksamen og diplom. Uddannelsen består af 5 moduler over 6 måneder, 1 hel dag pr. måned i 5 måneder, eksamen i måned 6.

Spar 10.000 kr. på uddannelsen (bestil inden d. 17.10.2108)

Normalpris for bestyrelsesuddannelsen er DKK 25.000 ekskl. moms.

Spar DKK 10.000 ved at henvise til CPIE Services senest fredag den 17. oktober 2018.

Det betyder kort sagt, at du får bestyrelsesuddannelsen til kun DKK 15.000 ekskl. moms.

NB! Få pladser tilbage. Opstart den 22. januar 2019.

Det siger andre kursister

“Yderst professionel læring og aktuelle emner. Min værktøjskasse til at lede min virksomhed og optimere den er intakt nu.”

“Jeg fik opbygget det bedste netværk på bestyrelsesuddannelsen hos Iværksætter-Bestyrelse.”

Læs om bestyrelsesuddannelsen her

Fakta om bestyrelser

Hvad er en bestyrelse? Hvad består den af? Hvad er bestyrelsens opgaver? Hvad er forretningsordenen i en bestyrelse? Hvor mange medlemmer skal der være? Hvordan er en bestyrelse sammensat? Hvor mange medlemmer skal der være? Er der et ansvar forbundet med det at være i en bestyrelsesmedlem?

Iværksætter-Bestyrelse har lavet en stor guide, der gennemgår alle de vigtigste parametre, der er forbundet med en bestyrelse og det at være bestyrelsesmedlem i en virksomhed eller organisation.

Hos Iværksætter-Bestyrelse får du en bestyrelsesuddannelse, hvor for du bl.a. svar på, hvad det typiske bestyrelseshonorar er, og hvor mange bestyrelser du aktivt kan sidde i. Men ikke mindst får du en en helt unik uddannelse og et meget stærkt forretningsnetværk. Det betyder, at du har bevis på dine kompetencer, og at du aktivt vil kunne bidrage med konkret viden, know-how og netværk- der vil styrke en hver virksomhed.

Få generel information om bestyrelserWikipedia, og husk at læse den nye store danske guide om bestyrelser. Denne er eksklusivt skrevet af Advokat Jackie Phillip. Du finder artiklen med alle de vigtigste fakta om bestyrelser her

Underviserne i Iværksaetter-bestyrelse

Bestyrelsesuddannelse fra TOP-profiler i dansk erhvervsliv

Du uddannes af Danmarks elite i dansk erhvervsliv og med profiler, der tæller Morten Wagner, som bl.a. er stifter af dating.dk, der er Danmarks første og største dating-website med over 1 million aktive brugere.

Læs mere om de mange spændende undervisere , der nøje er sammensat ud fra uddannelse, speciale, erhvervserfaring og ikke mindst deres succesfulde bedrifter.

Morten Wagner - stifter af Dating.dk

Morten Wagner, Stifter af dating.dk

Morten Oliver Nicolai Wagner Morten Oliver Nicolai Wagner er manden bag dating.dk der er en del af Freeway koncernen. Freeway tæller en lang række net-tjenester, bl.a. herunder Dating.dk – kilde Wikipedia

Morten Oliver Nicolai Wagner  har en cand. jur. fra Københavns Universitet og er dermed uddannet jurist. Morten er derudover også uddannet pilot, en succesfuld iværksætter og er ejeren og manden bag Freeway ApS, der tæller en lang række net-tjenester, bl.a. herunder Dating.dk.


Claus Kjeldsen - Økonom og kendt Keynote Speaker

Claus Kjeldsen, Økonom og keynote speaker

Claus Kjeldsen er uddannet økonom fra Århus Universitet og er en international anerkendt keynote speaker.

Claus har før arbejdet med diverse internationale samt globale virksomheder omhandlende større strategiske projekter. Herunder detail brands, produktionsvirksomheder og offentlige institutioner.


Rikke ØstergardRikke Østergaard, Erhvervssociolog

Rikke Østergaard er uddannet sociolog fra Københavns Universitet og har derudover en B.A. grad fra University of Sydney i filosofi og buddhistisk psykologi.

Rikke er ophavskvinde og ejer af Erhvervssociologen, hvor hun ligeledes er den bærende drivkraft. Rikke har etableret Erhvervssociologen med ønsket om at skabe større vækst og agilitet hos virksomhederne og bestyrelser generelt.


Lise Leonhard Hjorth- Spindoktor

Lise Leonhard Hjorth, Spindokotor

Lise Leonhard Hjorth er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, og nu Spin Doktor for adskillige kendte personligheder og store virksomheder.

Hun er CEO i egen, succesfuld iværksætter virksomhed – INQ Nordic (PR – kommunikationsbureau).


Bent Kofoed - Statsautoriseret revisorBent Kofoed, Statsautoriseret revisor

Bent Kofoed er statsautoriseret revisor samt medejer af KRESTON CM Statsautoriseret Revisionsinteressentskab i København.

Bent har massiv erfaring i at rådgive såvel iværksættere som bestyrelseskandidater til iværksættervirksomheder, samt små og mellemstore virksomheder.


Advokat Jackie Phillip - CEO Iværksætter bestyrelseJackie Phillip, Advokat (L) – HD (O)

Jackie Phillip er uddannet advokat, succesfuld iværksætter og ejer af Jackie Phillip og Co. Advokatfirma, som er en moderne advokatvirksomhed (”Classic with a twist”).

Jackie Phillip er oprindeligt uddannet advokat ved Bech-Bruun, og var i en årelang periode beskæftiget i dette Danmarks største advokatfirma med ældste partner advokat Mogens Gaarden som principal.


Ønsker du mere info om bestyrelsesuddannelsen i København?

For mere information om forløb, hold, opstart og priser kontakt venligst advokat Jackie Phillip herunder:

+(45) 31310010 | jp@jackie-phillip.dk
Jackie Philip, Advokat (L) – HD (O)

Denne artikel er skrevet af journalist og kommunikationsrådgiver Mathilde Forstholm i samarbejde med ORM specialist Christian Illerup, stifter af Apely Ltd. i London U.K.

Relaterede indlæg

Overvejer I strategisk etablering i UK?

Overvejer I at etablere selskab og dermed være jeres egen distributør i England? Vores danske team er af og til i København - book et møde allerede nu...