Kære kvinde: Derfor bør du overveje selskab i England

Vi skal ha’ flere kvinder til at starte virksomhed. For der er rigtig gode muligheder. Vi sætter i anledning af Kvindernes Internationale Kampdag, fokus på forretning i udlandet

Grib mulighederne – skil dig ud!

Helle, Anja og Sue her på kontoret hjælper dig gerne med alt det administrative arbejde og sikrer, at du får en 1. klasses løsning.

Det fleste af vores kunder er mænd. Vi er naturligvis glade for alle vores kunder. Vi vil bare rigtig gerne opfordre flere kvinder til at etablere egen virksomhed. Så hvorfor ikke gøre det, du måske allerede drømmer om, her på Kvindernes internationale kampdag!

I Danmark er der desværre for få kvinder og generelt for få personer, der etablerer sig som selvstændige. Det er for besværligt og usikkert lyder begrundelsen, men har du tænkt på at den viden og arbejdskraft, du lægger for dagen hos din arbejdsgiver, har en høj værdi og i mange flere tilfælde kan være mere værd som selvstændig.

Det er naturligvis et stort arbejde at være selvstændig, og i Danmark er der pålagt virksomheder meget administration og mange pligter – specielt i en opstartsfase. Her kan det måske være en fordel for dig at overveje England. Samtidig har du en unik mulighed for for alvor at kaste dog over det, du brænder for og skabe en succes.

Hvis du har en god idé eller et produkt du gerne vil sælge – også uden for Danmark – og ønsker du at være selvstændig, så overvej at etablere selskabet i England. Du kan stadig arbejde i den danske filial.

3 grunde: Derfor bør du overveje et engelsk selskab

 1. Du udvider dit marked fra ca. 5 til 70 millioner mennesker. Du etablerer sikkert alligevel en webside på engelsk.
 2. Du skal kun levere et årligt regnskab i England. Ingen auditering, momsregnskab eller andre besværlige opgaver. Fast lav pris på bogføring og revisor.
 3. Ingen momsregistrering før du omsætter for mere end £ 85.000 årligt i England. Ingen momsregistrering, hvis du omsætter i andre lande.

Vores danske team af kvinder hjælper dig at oprette selskabet og med at ansøge om en bankkonto i England. Vi har tæt samarbejde med store engelske banker, så du er godt på vej.

Book et Skypemøde

Vi tilbyder, at du kan få helt gratis råd og vejledning til om et engelsk selskab vil være fordelagtig for dig. Send os lidt info om din ide/case, og hvornår du gerne vil Skype med os. Vi kontakter dig på forhånd og bekræfter Skype-mødet.

Book et møde

Kvinder i statistikken

Danmark

 • Danmark, Norge og Luxembourg er de lande, hvor der er færrest kvinder, som er selvstændige.
 • Kun 5 procent af danske kvinder er selvstændige.
 • I lande som Grækenland, Italien, Tyrkiet, Tjekkiet og Spanien er flest kvinder selvstændige.(OECD-rapport: Entrepreneurship at a Glance 2016)
 • Siden Finanskrisen i 2008 har interessen for at blive selvstændig hos danske kvinder været faldende. Antallet af selvstændige er faldet med lidt mere end 10.000 fra i alt 202.000 selvstændige.
  (Danmarks Statistik)

England

 • I England er omkring 1/3 af de selvstændige kvinder.
 • Siden 2008 er omkring halvdelen af nye selvstændige kvinder. I England er omkring 1.500.000 kvinder selvstændige. Det er ca. 300.000 flere siden 2008.
 • 80% af alle nye selvstændige var kvinder i perioden 2008 til 2011.
  (Engelsk statistik, RBS Group 2013)

Relaterede indlæg