Her er opskriften på din eksport til England

Få opskriften på en god start i England

Kom godt fra start i England. Undgå faldgruberne, og kom i gang med et overskud. CPIE Services har opskriften.

Brexit er i mange tilfælde en forhindring for mindre virksomheder, når de skal eksportere produkter til England. Sælges der produkter enkeltvis til engelske kunder, kan det være et stort arbejde pr. ordre. Herudover skal der betales told og håndteres moms. Det kan ende med, at det er for dyrt at eksportere til England, og derfor må man opgive.

Men der er altså en løsning på problemet, og der er flere årsager til, at du bør se nærmere på mulighederne.

Udnyt den manglende moms

I England skal en virksomhed ikke registrere moms, før omsætningen er over £ 85.000 om året. Hvis du er rimelig ny på markedet, så er det en perfekt måde at starte eksport til England, da du så kan sælge dine produkter for prisen plus moms – uden at skulle afregne for moms. Det giver ca. 20 procent højere indtjening og kan sagtens dække over opstarten og de ekstra omkostninger.

Så får du startet din forretning og lærer markedet i England at kende. Når omsætningen kræver momsregistrering, har du fået opbygget en virksomhed, der kan trimmes og optimeres, så du har en langsigtet forretning.

Opret en filial eller et selskab i England

CPIE Services opretter filialen eller selskabet i England, så du har en base og forretningsadresse. Når alt er etableret, kan du starte din forretning og komme i gang med dit nye marked. I de fleste tilfælde kører du selv forretningen, men CPIE Services hjælper dig også gerne med at komme videre, hvis du passer dig bedre. Det taler vi nærmere om.

CPIE Services hjælper dig løbende og sikrer, at du får hjælp til revision og andre vigtige services. Opskriften er simpel.

Send dine produkter til England på en smart måde

Når du eksporterer til England, vil du med en filial eller et selskab flytte produkterne til dit lager i England. Det gøres for den lavest mulige kostpris pr. produkt af hensyn til tolden. Hvis du sender en god mængde, så er transportprisen minimal pr. produkt. Det vil så være CPIE Services, der modtager det på dine vegne.

Når du modtager ordrer til leverance i England, sørger CPIE Services for videreforsendelsen. Ordrerne kommer enten via din hjemmeside eller dit aktive salgsarbejde. Vi aftaler nærmere, hvordan du sikrer din succes i England.

Kom hurtig og let i gang

Kontakt CPIE Services og hør opskriften på, hvordan vi har fået gang i forretningen på ganske få uger. Det er faktisk ikke så svært, som det lyder. Vi har hjulpet mange virksomheder på plads.

Vi kan også hjælpe dig med forretningen i England. Vi har mange års erfaring i salg og marketing. Desuden hjælper vi virksomheder med kontrakter og langsigtede aftaler om salg af deres produkter. Ring og lad os få en snak.

Relaterede indlæg

Overvejer I strategisk etablering i UK?

Overvejer I at etablere selskab og dermed være jeres egen distributør i England? Vores danske team er af og til i København - book et møde allerede nu...