Effektiv markedsføring – sådan styrker du din forretning

MARKEDSFØRING: Kom godt i gang i UK. En ny stærk alliance betyder, at CPIE Services nu kan hjælpe dig med marketing og kommunikation i UK

CPIE Services har netop fået en stærk partner, så vi nu kan tilbyde effektiv markedsføring af danske virksomheder, som vil ind på det engelske marked.

Vores nye stærke alliance af samarbejdspartnere gør, at vi har særdeles stærke kompetencer og kendskab til det engelsk marked, når du for alvor skal øge kendskabet til din forretning på markedet.

Vores team kan agere jeres ekstern marketingsafdeling, som var det en inhouse medarbejder. Skru op og ned efter behov.

Få hjælp til effektiv markedsføring

Moderne website med klare budskaber

Få bygget et stærk, moderne og mobilvenligt website med fængende og klare webtester. NB! Også SEO og Google Analytics.

Webshop klar til markedet

Gå på markedet med en brugervenlig og indbydende webshop.

Kort salgsvideo med hurtige budskaber til web

Video konverterer ekstremt godt online. Få hjælp til webvideo med effektive og skarpe budskaber – også til SoMe.

Opnå salg med E-mail marketing

Nyhedsbreve er en god måde at få skabt interesse og konverterer godt. Få etableret et fast nyhedsbrev med fokus på salg, inkl. MailChimp-opsætning, automation flow og udsendelser.

Øg engagementet og følgerskaren på SoMe

Få hjælp til at håndtere sociale medier og øg engagementet og interessen. Vores team kan stå for den daglige eller ugentlige håndtering med nye opslag, kampagner, overvågning og håndtering af beskeder i fx Messenger. I får kompetent rådgivning om SoMe.

Effektive salgsmaterialer

Gode salgsmateriale med tekster, der har fokus på værdi for kunden, fotos med blikfang og grafik med klare budskaber kan være med til at lukke salget hurtigere.

Fremstå 100% prof. på engelsk

Kom på markedet og være professionel – også sprogligt. Så bliver I taget seriøst. Vi sikrer, at I fremstår 100% korrekt på engelsk.

Content marketing – de nye vej til at lukke et salg

Content marketing er en effektiv måde at skabe interesse for den viden, I har. Det kan være artikler om mode, mad, valg af it-platforme eller noget helt tredje. Content marketing binder sløjfen mellem seriøse artikler og salg – og det er effektivt! Bare se på diverse kendte bloggere i ind- og udland eller brands, som i dag har en succesfuld million-forretning på baggrund af deres content univers.

CPIE Services styrker din forretning 360 grader

Vidste du, at CPIE Services tilbyder en hel palette af services, der kan styrke din forretning på det engelske marked? Nej. vel! Vi har lavet en oversigt!

Markedsføring: Sådan styrker du din forretning i UK

Relaterede indlæg

Overvejer I strategisk etablering i UK?

Overvejer I at etablere selskab og dermed være jeres egen distributør i England? Vores danske team er af og til i København - book et møde allerede nu...