CPIE Management – klar til at styrke din business?

CPIE Management styrker din forretning på 4 områder

CPIE Management hjælper din virksomhed på afgørende tidspunkter. Få rådgivning og hjælp til opstart eller lancering af produkter lokalt og internationalt, hent den rette ekspertise til ledelse af virksomhed, afdeling og projekt i en midlertidig periode samt få klaret drift og support via ekstern hjælp.

Få virksomheden og produkterne ud på verdensmarkedet

INTERNATIONALISERING: Hos CPIE Management har vi mange års ekspertise i etablering af internationale virksomheder og lancering af nye forretninger. Både igennem direkte salg og via partnere eller distributører.

Når vi starter et nyt samarbejde, kan vi hjælpe med at:

  • sikre en grundig markedsresearch
  • udarbejde en markedsplan med muligheder og tiltag
  • varetage (efter ønske) eksekvering af planen, leverancer, administration og support.

Igennem årene har vi opbygget et stort netværk af potentielle partner og virksomheder, der kan sikre, at du …

  • opnår et øget salg i mange lande
  • får etableret et sikkert support og distributionsnetværk.

Vi hjælper med at få forhandlet aftalerne på plads. Med vores partnere sikrer vi desuden de juridiske og revisionsmæssige aftaler.

Vi tilbyder en fleksibel løsning, hvor vi kan hjælper jer i en kortere eller længere periode. Foto: Ben Rosett, Unsplash

Midlertid ledelse af virksomhed, afdeling eller projekt

INTERIM: Har du en virksomhed, en afdeling eller et projekt, der har behov for midlertidig (interim) ledelse og håndtering, så hjælper CPIE Management med at stille de nødvendige og kompetente personer og ressourcer til rådighed.

Vores eget team og vores netværk har stor erfaring i at lede og drive disse opgaver i både korte og længere perioder. Normalt er vores opgaver fra 1-2 måneder op til 6-8 måneder. I nogle tilfælde strækker opgaverne sig op til flere år, hvilket giver en fleksibel løsning for vores kunder.

Ved mange af vores aftaler, skifter opgaverne form og indhold på grund af markedsændringer eller af andre forretningsmæssige årsager, men CPIE Management leverer altid opgaverne færdigt og efter aftale.

Vær et skridt foran. Få hjælp til at få din struktur og organisation på plads. Foto: Jachymmichal, Unsplash

Opstart og vækst – kom ud over stepperne med den rette strategi

RÅDGIVNING: Mange projekter og opgaver startes ud fra den viden, du og dit team har. Det er helt naturligt, men i de fleste tilfælde er det en fordel at få den nødvendige rådgivning og hjælp til at tage de rigtige beslutninger.

Hos CPIE Management har vi mange års erfaring i at etablere en virksomhedsstruktur, der kan sikre væksten og supportere den ønskede ekspandering.

Allerede i startfasen, er det vigtigt, at din struktur og organisation er klar og på plads. Vi rådgiver og hjælper vores kunder med at blive bedre og komme rigtigt afsted. Derefter ligger flere af vores opgave i opfølgning af de strategiske mål, og vi er aktive medvirkende i, at der eksekveres og følges op, så der opnås den optimale succes.

Vi håndterer administrative opgaver og support. Foto: Alev Takil, Unsplash

CPIE Service – administration og supportcenter

DRIFT: Hos CPIE Services har vi mange kunder, der benytter sig af vores services og ydelser. Desuden benyttes vi til administrationsopgaver af virksomheder og support af vores kunders forretninger.

Vi afsender varer til kunder i England og andre lande. Vi modtager varer retur og sikrer at overholde vores kunders aftaler. Vi modtager supportopkald og sikrer, at vores kunders forretninger kører bedst muligt.

 

Relaterede indlæg