Bliv klar til Brexit – det kan være en fordel

CPIE Services hjælper dig hele sommeren

Forbered din business på efteråret 2020 og Brexit med udgangen af 2020. Kom godt fra start på det engelske marked. Det kan være en fordel.

For mange er sommeren lig med mere tid og overskud til at fokusere på forretningsudvikling og vækst i udlandet. Og det er måske lige nu du skal være ekstra vågen. I England forbereder politikere og myndigheder sig på Brexit ved udgangen af 2020. Vil du høste fordelene? Så bør du være klar.

Hos CPIE Services står vi klar til at hjælpe dig hele sommeren – så du er klar til det hele går løs igen efter ferien – ikke mindst når Brexit træder i kraft i slutningen af 2020.

Høst alle fordele ved Brexit

Vil du have en fod indenfor i England? Så bør du overveje at tage skridtet allerede nu.

Én ting står klart: Hvis du ønsker at sælge på det engelske marked, bliver det kun nemmere, hvis din virksomhed er til stede i England.

Men noget andet du også bør være obs på er: Lige nu har politikere og myndigheder stort fokus på at skabe nye arbejdspladser og støtte erhvervslivet, når Brexit træder i kraft. Derfor ser vi mange bud på lempelser for erhvervslivet for at skabe de bedste muligheder for vækst f.eks. reducering af moms, fordelagtige muligheder for lån osv.

Hos CPIE Services kender vi naturligvis ikke det endelig udfald. Men det kan være en fordel at være til stede i England, når Brexit træder i kraft.

Relaterede indlæg