Iværksætter i UK? 6 grunde til at trykke på START

6 grunde til at starte virksomhed i England

Iværksætteri: Få styr på forretningsgrundlaget, og vær klar til at fyre raketten af som iværksætter i England. Danske iværksættere klarer sig typisk godt i England

1. Kære iværksætter! Du bliver sjældent mere klar af at vente

Hvor længe skal du egentlig tænke over det?

Ja, bevares. Det er et tarveligt spørgsmål. Men nogen gange hjælper det ikke at blive ved med at tænke. Iværksætteri er noget man gør – det kræver mod og forandringsparathed.

Gør dig klart, hvad der stopper dig fra at kaste dig ud i et iværksættereventyr i udlandet. Måske mangler du bare en forretningsplan og en køreplan.

Vi kan rådgive dig, som er iværksætter, om markedet og hjælpe dig med din forretningsplan. Vi har et stort netværk af dygtige rådgivere og kan desuden hjælpe dig i kontakt med andre iværksættere , som allerede har taget springet. Få en gratis indledende snak med os – måske kan vi punktere nogle af dine bekymringer.  Det koster dig ikke noget.

derer masser af succeshistorier hos iværksættere

2. Vi ser masser af succeshistorier blandt iværksættere

Hvornår er tiden egentlig den rigtige?

Verden er foranderlig, og vi kan aldrig gardere os 100%. Men vi kan tilpasse vores forretning til det.

Husk på, at nogle virksomheder har ikke ligget på den lade side trods covid-19. Faktisk har mange iværksættere fordoblet og tredoblet omsætningen den seneste måned. De har tænkt ud af boksen og tilbyder nye services eller tilpasser sig markedet. Og hvorfor skal du ikke også kunne gøre det? Hvordan kan du tilpasse din forretning til fremtiden?

Mange steder i Europa går det lige nu den rigtige vej. Der er så småt ved at komme gang i hjulene igen. Mange iværksættere venter ikke. Landene åbner op for skoler og erhverv. Så måske bør du bruge tiden lige nu til at komme i gang. Verdenen venter ikke på, at du er klar.

3. Endnu vigtigere at være til stede i UK efter Brexit

Tror du, at vi i fremtiden kan se bort fra England fordi de er ude af EU? Nej vel!

Brexit eller ej, så er det britiske marked yderst interessant. Her er over 65 millioner mennesker. London er Europas finansielle centrum og et hub for start-ups.

Vil du gerne vækste, er England interessant for dig som dansk iværksætter. Vores erfaring er nemlig, at danske iværksættere begår sig godt på det engelske marked. Det er let at etablere sig som dansker, da der er færre krav til virksomheder end i Danmark. Med et enkelt set-up kan du etablere dig på markedet. Og husk, at vi også er i England og kan rådgive dig og åbne vores netværk for dig.

Så nemt er det at starte op i UK som dansk iværksætter

4. Kom i gang til en lavere pris – og få indtjeningen op at køre

Tror du nok på din forretningsidé?

Stort set alle af de største iværksættere har turdet satse på drømmen – koste hvad det ville. Så spørgsmålet er, om du i virkeligheden tror nok på din forretningsidé?

Mange tænker: “Åh, jeg skal lige spare nogle penge op først, så kan jeg gå i gang.” Men kan du vente i årevis? Nej vel!

Vi anbefaler selvfølgelig ikke du sætter hus og bil på højkant, som mange iværksættere fortæller, at de rent faktisk har gjort. MEN vi kan hjælpe dig med en fornuftig økonomisk løsning, som gør, at du kan komme i gang og spreder udgifterne over en længere periode, samtidig med at du høster indtjening.

5. Du behøver ikke rejse til England

Vidste du, at du kan etablere selskab og bankkonto uden at opholde dig i England?

Det er der rigtig mange, som benytter sig af. Vi kan hjælpe dig med at oprette dit nye selskab og konto i England – uden du behøver rejse herover. Ta’ dialogen med os. Vi kan sagtens mødes via videokald. Vi taler dansk med dig, og vi har selv taget rejsen til England og hjulpet utallige andre i gang herovre.

Så nemt er det for en dansker at starte virksomhed i England

6. Som dansk iværksætter kan du sagtens etablere selskab i England

Vidste du, at mange danske iværksættere hver år etablerer selskab i udlandet?

Danske virksomheder, der ønsker at vækste eller gå ind på et nyt marked, har store fordele ved at være tilstede i landet. Der skaber større troværdighed hos kunderne. Derfor er det oplagt at etablere selskab i udlandet.

Der er i øvrigt også en lang række af fordele ved selskab i England:
1. INTET kapitalkrav
2. Begrænset revistorpligt
3. Aktionærlån er tilladt
4. Lavere skattesats (virksomhedsskatten er faldet til 18%)
5. Ingen krav til momsregistrering (før du omsætter for 735.000 kroner om året i UK)
6. Anonymitet (i flere tilfæde)
7. Bedre kreditorbeskyttelse
8. Vanskeligere at ofretage omstødelse for kurator.

Du får aldrig mere tid end lige nu til at lave en forretningsplan og få ordnet alt det praktiske. Kontakt os – og få vores rådgivning til at komme i gang. Udnyt tiden nu, og vær klar til at skyde raketten afsted. Verdenen går videre – vil du være med?

Vi vil gerne lave et videokald via Skype, Zoom, Whats App eller hvad der passer dig.

Du kan også chatte med os hver dag på Cpieservices.dk. Ring +(45) 7044 4024 eller send en email til kontakt@cpieservices.dk, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Relaterede indlæg