4 gode nyheder for din internationale forretning i 2021

Hvordan ser din internationale forretning ud i 2021?

2021 byder på flere nye muligheder og destinationer for din internationale forretning.

2020 har på ingen måde været et år, som vi kender det. I England har vi længe ventet på en afklaring på handelsaftalen med EU – og nu kommer den forhåbentlig snart! Samtidig kom Corona-pandemien væltende ind Europa i marts. Der er ingen tvivl om, at Corona har rystet verdensmarkedet med nedgang til følge og en hård tid for mange. Men Coronaen har også for alvor ændret vores måde at drive forretning. Det har fået mange af os til at mobilisere kræfterne og tænke ud af boksen på trods.

Innovation og nytænkning er netop noget, vi som entreprenører er fantastiske til, og det er der kommet mange spændende nye services og forretningsideer ud af.

Hos CPIE Services mærker vi energien og positiviteten mange steder, når vi kigger mod 2021. Det er der 4 gode grunde til.

Start kan vi se en afklaring på Brexit

1. Endelig ser det ud til vi får afklaring om Brexit

Vi får forhåbelig snart den afklaring, som vi længe har ventet på. Brexit er en realitet – og hos CPIE Services følger vi forhandlingerne tæt. Så er det engelsktalende marked et vækstområde for din forretning, er det vigtigere end nogenside før at etablere sig i England efter Brexit.

Vi skal huske på, at England er et vigtigt eksportmarked for danske virksomheder, og mange danskere kigger mod England, fordi:

  • du her får adgang til et enormt marked
  • du får den bedste start på en internationalisering af virksomheden
  • England giver op til 230% i fradrag på udviklingsomkostninger
  • England er et af de mest erhvervsvenlig lande i Europa.

England har en stor interesse i at skabe gode muligheder for dig og din forretning – og derfor vil England stadig være en vigtigt handelsnation.

Ved at være til stede i England bliver vejen ind i England og det engelske marked nemmere for dig, end hvis du står udenfor.

Ny stærke forbindelse skaber gode internationale forretningsmuligheder i Dubai

2. Nye muligheder for din internationale forretning i Dubai

Dubai er blevet en meget attraktiv og lukrativ destination for danske virksomheder, der i øvrigt har fået et særdeles godt omdømme i den lille golfstat. Og flere og flere danskere bosætter sig i den arabiske handelsfrizone. Dubai har et spændende internationalt miljø med en høj koncentration af expats fra både Danmark og andre europæiske lande og er desuden en spændende indgang til et enormt marked i Mellemøsten og Afrika.

CPIE Services har derfor et meget stort fokus på at udvide og forbedre dine muligheder i Dubai. Derfor forventer vi i starten af det nye år at kunne præsentere en ny stærk international forretningsløsning i Dubai.

Din internationale forretning i Holland? Hør mere hos CPIE Services

3. Lokal afdeling styrker din forretning i Holland

Holland er Danmarks 6. største eksportmarked. Det skyldes bl.a. god infrastruktur, købestærke forbrugere og et stabilt politisk og økonomisk klima. Mange danske virksomheder har været på det hollandske marked i årtier. Og faktisk ses Holland som et nærmarked til af afsætte varer og netværk til andre markeder i Europa. Holland er derfor også et oplagt marked for danske virksomheder.

Hos CPIE Services har vi netop fået etableret en afdeling i Holland, så vi kan styrke samarbejdet mellem Holland og England samt Holland og Norden. Vi er også gået i luften med en hollandske version af hjemmesiden.

Så er du nysgerrig på et spændende marked, hvor der er stor interesse og åbenhed over for international forretning, så hiv fat i os. Desuden har hollænderne samme forretningsmentalitet som danskerne.

Vi kan derfor hjælpe danske virksomheder som ønsker at etablere sig i Holland.

Få styr på vækstpotentialet internationalt for din forretning med CPIE Management

4. Styrket fokus på det internationale vækstpotentiale i din forretning

I 2020 udvidede CPIE Ltd med CPIE Management, fordi vi kunne se et stigende behov for at sætte fokus på international vækst.

CPIE Management er specialiseret i international forretningsudvikling og strategisk ledelse. Her kan du få hjælp til at afdække potentialet for din internationale forretning.

Med CPIE Management etablerede vi et team af internationale ervhervsprofiler, der i årtier har arbejdet internationalt i årtier og derfor er hjemmevant i forretningspraksis og handelsmønstre i mange lande og markeder.

LÆS OGSÅ! Tænk internationalt – før dine konkurrenter

Relaterede indlæg