Slut med IVS: Bør du satse på selskab uden for DK?

Overvejer du at stifte Ltd? Se fordele

Det har siden 2014 været muligt at stifte et iværksætterselskab i Danmark. Men nu er det slut – også selv om selskabsformen har vist sig at være så populær, at 15.000 stiftede et IVS i 2018. Så hvad gør du?

Alle 45.000 iværksætterselskaber skal omregistreres til anpartselskab (ApS) inden for to år. Det betyder i praksis, at har du et IVS, skal du foretage et kapitalindskud på 40.000 kroner. Alternativt kan du etablere en enkeltmandsvirksomhed, men risikerer derved at hæfte personligt.

Overvejer du at ta’ springet til fx et engelsk selskab med filial i Danmark?

Har du opstartet et IVS, men har planer om at vækste uden for Danmark, så er det måske nu, du skal tage valget om at etablere et selskab i udlandet. I England kan du oprette et Ltd, uden du behøver indsætte kapital. Det har historisk aldrig været på tale i England, at iværksættere skal indskyde kapital up front.

Hos CPIE Services møder vi flere danske iværksættere med internationalt udsyn, som overvejer, om de skal omregistrere til et ApS i Danmark, eller om de i stedet skal drage fordelene ved at stifte et Ltd i England med dansk filial.

Vi ser samtidig flere stå med op til tre iværksætterselskaber, hvor det således løber op i 120.000 kroner alene i kapitalindskud til tre anpartsselskaber. For nogle iværksættere er det helt oplagt at se på potentialet for vækst i og uden for Danmark i fremtiden og evt. overveje mulighederne i udlandet.

3 direkte fordele ved etablering af selskab i England

  1.  INGEN KAPITALKRAV – Limited eller Ltd er en standard selskabsform i England. Her er intet krav om indskud af kapital fra start. Det er altid op til dig som iværksætter selv at stille kapital i selskabet.
  2. INGEN KRAV TIL MOMSREGISTRERING – I England kan du etablere dig uden momsregistrering. Du skal først betale moms, når du omsætter for +735.000 kroner i England. Hvis du har en internationalt forretning og sælger uden for England, skal du ikke afregne moms.
  3. FORDELAGTIGT EJERSKAB – I England er det kun nødvendigt at være registreret som ejer af det engelske selskab. Du behøver ikke være direktør. Det har en række fordele for dig, at CPIE Services kan være del-ejer eller være udnævnt som direktør.

CPIE Services kender alle processer med myndigheder og banker

Få hjælp til nem og smertefri oprettelse af engelsk selskab + bankkonto. CPIE Services klarer det hele på ganske få uger. Vi kender processen med myndigheder og banker, og for dig er det en fordel, at vi befinder os i England.

Vi kan også hjælpe dig med at etablere en dansk filial og med at ansøge om en bankkonto i Danmark.

Når dit nye selskab er gået i drift, kan vi fra England hjælpe dig med regnskab og alle administrative opgaver.

Er du i tvivl? Så få et Skype-møde med vores eksperter

Book et møde med os – skriv i vores kontaktformular, hvad du vil tale om og hvornår.
Du kan også ringe til os direkte på (+45) 7044 4024

 

Relaterede indlæg