Servicer dine kunder hurtigt og nemt med varer i England

fulfilment

Skyd genvej og håndter dine varer og vareleverancer med dag-til-dag levering i England. Benyt CPIE Services fulfilment service.

En fulfilment service er en god mulighed for virksomheder, som gerne selv vil undgå at håndtere forsendelser og samtidig sikre glade kunder. En fulfilment service betyder, at CPIE Services:

  • etablerer og håndterer dit engelske firma
  • modtager dine varer på vores lager i England
  • kan understøtte dag-til-dag levering til kunderne i England
  • kan sikre, at dine kunder får leveret sine varer sikkert, korrekt, uden problemer og uden overraskelser.

CPIE Services giver konkrete tilbud på disse fulfilment services baseret på den enkelte virksomheds ønsker og behov. Vores kunder betaler kun for den direkte omkostning. Det er størrelsen af lageret, der afgør prisen. Vi aftaler prisen for håndteringen enten per ordre eller for tiden, vi bruger.

Gå på markedet med skarpe priser

I UK er det ikke nødvendigt at registrere moms, før den forventede årlige omsætning er £85.000. Det er en kæmpe fordel for dig, som står i en opstartsperiode. Du kan nemlig slå til med ekstra skarpe priser i England lige nu.

Fulfilment service løser problemerne efter Brexit

Det er ingen hemmelighed, at det efter Brexit er  blevet mere vanskeligt at sende produkter til engelske kunder. Der er for lange leverancetider og procestider med told og varehåndtering, og der er højere forsendelsesomkostninger pr. ordre.  Mange virksomheder i Danmark og EU har mistet en stor indtjening, da varer er forkert håndteret og i mange tilfælde er blevet returneret. De engelske kunder er samtidig utilfredse med, at de pludselig skal betale lokal moms og diverse afgifter for at få deres varer udlevet. Det kan nemlig betyde en ekstraregning på helt op til 30 procent oven i købsprisen. Alle udfordringerne er der heldigvis en løsning på.

I stedet for at sende hver enkelt ordre til England, hvor toldbehandling og forsendelsesomkostninger er høje pr. enhed, kan det bedre betale sig at sende varerne på en palle til et lager i UK. Det er nemlig væsentligt billigere at sende små pakker (0-3 kg) til lokal takst end at sende samme pakke fra Danmark til UK. Og her kan en fulfilment service være en optimal løsning, hvis I ikke selv kan håndtere varer i England.

Hos CPIE Services har vi eksempelvis set en virksomhed, der sendte 550 pakker årligt i forskellige størrelser på op til 2 kg spare godt 90.000 kroner. Alene ved at flytte lageret til en fulfilment service i England, ændrede de omkostningerne til forsendelse fra kr. 110.249. – til kr. 20.355, -. Samtidigt får kunderne nu deres varer dagen efter ordren er ekspederet, hvor det før tog 2-4 arbejdsdage.

Toldbehandlingen vil også være anderledes, da du sælger dine egne varer til dit eget selskab og derved sælger til en beregnet kostpris, der så placerer mere af indtjeningen i England i stedet for i Danmark.

Hos CPIE Services har vi efterhånden god erfaring og viden på området.

Ring og hør nærmere på 70444024, hvis du vil vide mere. 

Relaterede indlæg