Er du med på bitcoin-bølgen?

Bitcoin - store muligheder for din virksomhed i udlandet

BITCOIN: Er du klar til at udnytte nye muligheder med bitcoin i Schweiz?

Kryptovaluta er en ‘disruption’

Det er ikke let at handle med bitcoin i Danmark, da bankerne underkender valutaen og alle kryptovalutaer. Senest kan det læses i Børsen, at nogle banker opsiger deres kundearrangementer, da deres forretninger er baseret på bitcoin.

Kryptovalutaer er naturligvis en ‘distruption’ til deres normalt bankforretning, og da Danmark er et mindre land, er det lettere at samarbejde om at holde den nye valuta væk.

Til dagligt kæmper bankerne i forvejen en brav kamp for bare at holde på deres kunder, da det er ganske let at skifte bank som privatperson. Men har du en virksomhed, er det væsentligt mere besværligt at have med bankerne at gøre.

Derfor rykker flere virksomheder til Schweiz

Der er nu andre lande i Europa, der accepterer bitcoin, og som gør det muligt at etablere en virksomhed baseret på bitcoin. Hos CPIE Services arbejder vi allerede med flere kunder, der har etableret deres virksomheder i Schweiz, hvor bitcoin er accepteret som en gangbar valuta. Det betyder, at vi nu kan hjælpe dig med at etablere virksomheden og få bankforbindelsen.

Der findes flere måder at etablere nye virksomheder uden for Danmark. Når du bor i Danmark, skal vi sikre, at du stadig kan få indtægt og betale skat i Danmark.

Ring til os for et Skypemøde
Book et møde, når vi kommer til København 1 og 2. marts

>> Book et møde

 

 

Relaterede indlæg