Vi tror på UK – også i fremtiden

Læs mere om din mulighed for at få pengene tilbage efter Brexit

Vi ved ikke hvordan og hvornår Brexit sker – hvis det overhovedet sker.

Alle som opretter et engelsk selskab med en bankkonto hos CPIE Services fra i dag (25-04 2019) får pengene tilbage, hvis Brexit gør, at du ikke kan køre din forretning videre uden nye forhindringer og derfor er nødt til at trække dig ud af UK igen.

Så hvis usikkerheden omkring Brexit bremser dine ekspansionsplaner, så kan vi hjælpe med at tage noget af risikoen for dig.

Der har igennem mange måneder været usikkerhed om, hvordan engelske virksomheder vil klare sig

  • om der kommer nye afgifter eller ukendte forhindringer, der gør det svært for virksomheder at overleve?
  • om der vil være juridiske årsager til at danskere og andre personer vil blive forhindret i at eje og køre en forretning i England efter Brexit?

Ingen forhindringer

Vi tror fuld og fast på, at det hele bliver nok skal falde på plads, og at du i fremtiden kan køre en fin og rentabel forretning i England – enten som moderselskab eller som afdeling. Derfor tilbyder vi, at du kan få pengene tilbage, hvis det alligevel ikke lykkedes efter Brexit (måske) er en realitet.

Så nu er der ingen forhindringer for dig. Opret et Engelsk selskab og få gang i din forretning.

Kontakt os for mere information og vilkår for dette fantastiske tilbud.

*Vilkår for at få pengene tilbage – du ved, det med småt:

Gælder for din betaling til CPIE Services for etablering af engelsk selskab med bankkonto samt eventuel dansk filial.

Tilbuddet gælder fra den 25-04 2019 og frem til, at England udtræder af EU eller ej. Du får pengene tilbage, hvis du pga. Brexit får ekstraordinære omkostninger, der gør, at virksomheden vil give dig et uventet underskud eller juridiske komplikationer, så det ikke er muligt at køre virksomheden videre.

Såfremt du ønsker at stoppe din forretning i England vil vores revisor gennemgå selskabet, og vi får tingene på plads. CPIE Services vil altid have mulighed for at sige nej til at oprette selskabet, hvis forretningsmodellen er uetisk eller på anden måde strider mod sund fornuft.

Relaterede indlæg