Om CPIE Services

Har du brug for rådgivning og hjælp til at oprette selskaber i England og/eller i andre lande? Og ønsker du at placere din virksomhed i udlandet på et tidligt tidspunkt? Så kan CPIE Services hjælpe med at få overblikket.

CPIE Services er specialister i at oprette selskaber i England og i kendte og populære lande som Hong Kong, Seychellerne, Dubai, Gibraltar, British Virgin Island (BVI) og St. Vincent and the Grenadines.

Med en international selskabsstruktur kan I sikre en meget begrænset eller ingen skat i nogle udvalgte områder. Vi oplever derfor generelt et stigende ønske om at placere virksomheden i udlandet. En stor mængde virksomheder og personer har allerede i dag benyttet sig af muligheden for at stifte holdingselskaber, drifts- og investeringsselskaber i andre lande med en venlig skattebetaling.

Ved at etablere et engelsk selskab, kan der udnyttes en gunstig forretningsstruktur, der er ganske normal i England. Med en veludført etablering af selskaber samt tilhørende bankkonti de rette steder, kan du nyde godt af en effektiv skatteplanlægning og fordelagtige internationale skattebestemmelser i mange år i fremtiden.

Netværk af agenter, banker og rådgivere

Vores team af medarbejdere har mange års erfaring i etablering og drift af udenlandske selskaber. I samarbejde med vores store netværk af agenter, banker og kontorer i de respektive lande, kan vi sikre dig en korrekt rådgivning og etablering af selskaber og bankkonti. Vi har en daglig rutine i de processer, det kræver for at hjælpe dig optimalt og sikre, at alle informationer bliver behandlet fortroligt og korrekt.

En af vores daglige opgaver er at holde os opdateret omkring de lokale og globale ændringer inden for international lovgivning.

Vores medarbejdere taler alle dansk og engelsk, og vi gør vores yderste for at guide dig rundt i mulighederne, når det kommer til oprettelse af internationale selskaber og bankkonti.

Vi har fokus på helheden

For os er målet ikke bare at etablere et selskab eller en international bankkonto, men at bruge vores ekspertise til at hjælpe dig med at nå dit mål. Vi fokuserer på vores kunders unikke situation og langsigtede mål. Det er vores ambition at være din foretrukne partner inden for vores område. Vi anlægger altid et helhedsperspektiv i vores rådgivning, der gør det muligt for vores kunder at træffe de rette økonomiske beslutninger – uanset størrelse og kompleksitet.

Skal vi mødes på Skype eller i virkeligheden?

Størstedelen af vores daglige arbejde gøres via mail, telefon og Skype, men vi ved også at det personlige møde kan gøre mange ting nemmere. Der er det også lettere for dig at præsentere os for dine tanker og ideer og diskutere den bedste løsning for dig.

Vi sidder til dagligt i England, men har også repræsentanter i København, der kan gennemgå dine muligheder.

Kontakt os i dag, og kom hurtigt i gang med overvejelserne.

""
1

Vil du vide mere?

Udfyld og vi kontakter dig indenfor 24 timer

Navn
icon-user
Telefonyour full name
icon-phone
Beskedskrives evt. her
0 /
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder