Oprettelse af offshore selskaber

CPIE Services tilbyder selskabsregistrering i mange offshore lande, med komplet håndtering og oprettelse af udenlandske bankkonti og hertil et kosteffektiv setup via offshore agenter som Hong Kong, Seychellerne, Dubai, Gibraltar, British Virgin Island (BVI) og St. Vincent and the Grenadines.

hong-kong
Hong Kong er et af de mest kendte offshore lande i verden med en lav beskatning. Læs om fordelene og skattesatser i Hong Kong. CPIE Services hjælper dig hele vejen til etablering i Hong Kong.
seychellerne
Ganske få skatter gør Seychellerne til et af verdens mest populære offshore lande. Læs om fordelene og få rådgivning og hjælp hos CPIE Services til at oprette et selskab på Seychellerne.
dubai
Dubai er de senere år blevet en meget populær destination for britiske expats, som søger et nul-skat tilflugtssted. Samtidig er Dubai i stigende grad blevet interessant for offshore-virksomheder.
gibraltar
Gibraltar er et populært og skatteparadis – især blandt britiske expats. Selskabsskatten er 10%. Kapitalgevinster er skattefrie, ligesom udbytte, renteindtægter og royalties.
british-virgin-islands-bvi
Enkle skatteregler og lave skattesatser har gjort British Virgin Island til et af ​​de mest berømte offshore lande. Læs om hele 11 fordele ved at danne selskab på De Britiske Jomfruøer.
saint-vincent-and-the-grenadines
St. Vincent and the Grenadines er efterhånden blevet en anerkendt offshore destination og kan tilbyde både fortrolighed, skattemæssige fordele og professionelle finansielle tjenesteydelser.

Offshore? Kom godt i gang

CPIE Services hjælper dig med oprettelse af selskaber med bankkonti i andre lande ud over England. Disse selskaber kan benyttes som driftsselskaber, holdingselskaber eller investeringsselskaber. Vi har aftaler med agenter, rådgivere og advokatvirksomheder i de fleste lande, der hjælper os med den bedste løsning til dig. Der er forskellige lovgivninger og muligheder i hvert land, så lad os få en snak og finde det der passer dig bedst.

Nogle af de lande vi benytter mest, ud over England, er Schweiz, Seychellerne, Luxembourg, Gibraltar, Cypern, Dubai, Hong Kong, British Virgin Islands (BVI), Panama og Mauritius. Desuden er der en del andre steder i verden hvor vi også kan hjælpe dig med selskaber og bankkonti, så lad os tale sammen om mulighederne.

Priserne på at etablere offshore selskaber er forskellig afhængig af landene og den service du ønsker. Kontakt os for at høre nærmere.

""
1

Vil du vide mere?

Udfyld og vi kontakter dig indenfor 24 timer

Navn
icon-user
Telefonyour full name
icon-phone
Beskedskrives evt. her
0 /
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder
RING MIG OP
""
1

Vil du vide mere?

Udfyld og vi kontakter dig indenfor 24 timer

Navn
Telefonyour full name
Beskedskrives evt. her
0 /
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder